Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Cigánybűnözőkkel tárgyaltak a Jobbik és a Magyar Gárda gyengébb képességű tagjai

2009.03.06

 

A CKÖ-k (cigány kisebbségi önkormányzatok) és egyéb fekete rasszista bandák Kolompár Orbántól a szintén köztörvényes Farkas Flóriánig bűzlenek, fejüktől a talpukig. A lopáson, hazudozáson kívül a bűnpártolás, a bűnözők védelme és a többségi eltartók elleni faji uszítás jellemző rájuk. Most a Magyar Gárda és a Jobbik egyes baranyai vezetői diskuráltak teljesen feleslegesen egy pár hordavezérrel (lásd az alábbi hírt), talán naivan abban bízva, hogy mindez bármiféle visszatartó hatással lehet a déli régióban is tomboló cigányterrorizmusra.
Igaz, ők sem tettek engedményt a mozdonyszőkéknek, de nagyon visszatetsző egyáltalán a kézfogás is ezekkel az elemekkel. Az olyan polkorrektforma kijelentések pedig, hogy, idézzük: "nekik személy szerint semmi bajuk a cigányokkal", szintén károsak.
De igen, baja van a cigányokkal a magyarság óriási többségének, miután az ország lassan egészén lehetetlenné teszik a nyugodt életet a mokka tolvajok, rablók, betörők, gyilkosok, lincselők, mészárosok, erőszakolók, gagyizók, szocpolcsalók, erdőpusztítók stb.
Csak remélni merjük, hogy a bama.hu nevű megyei ballib híroldal helyenként félreinformálta olvasóit, mindenesetre a találkozó maga tény.
 
Egy asztal mellett a Magyar Gárda és a Cigány Önkormányzat
2009. március 4. 10:26.
Mohács | Az országban egyedülálló találkozó jött össze Mohácson szerda délelőtt: a Magyar Gárda és Jobbik képviselői tárgyaltak a baranyai Cigány Önkormányzat vezetőivel.
Különös találkozóra került sor szerdán Mohácson, a Nemzetiségek Házában. Odry Tibor, a Jobbik helyi csoportjának vezetője találkozót kezdeményezett a helyi cigány kisebbségi önkormányzat vezetőjével, Kovács Istvánnal, a megyei közgyűlés tagjával. Az egyeztetésen részt vett a Magyar Gárda megyei „kommendánsa”, Hegedűs Attila is.
Odry Tibor azt mondta, azért kérték a találkozót, hogy „közös nevezőre jussanak”. Mind a Jobbik, mind a Gárda képviselői kijelentették, nekik személy szerint semmi bajuk a cigányokkal, ugyanakkor vannak olyan dolgok, amelyek Mohácson is zavarják a polgárokat. Példaként említették, előfordult, hogy roma fiatalok elvették nem roma gyerekek telefonját, illetve sorozatos tyúk-, és terménylopások is borzolják a kedélyeket egyes falvakban.
Kovács István kijelentette, amennyiben egy roma követ el bűnt, büntesse meg a hatóság, de ez nem a Gárda, vagy más civil szervezet feladata. Hozzátette azt is, szerinte nem lehet cigánybűnözésről beszélni, csak bűnözőkről. A roma politikus leszögezte, azt kérik a Gárdától, és a Jobbiktól, hogy ne vonuljanak fel cigányok lakta településeken, mert ez megítélése szerint csak tovább gerjeszti a feszültséget.
Eredmény nélkül zárult a találkozó (fotó: Laufer László) Eredmény nélkül zárult a találkozó (fotó: Laufer László)
A „közös nevező” esélye ezzel egyben elillant, hiszen tárgyalópartnerei nem tettek ilyen ígéretet. Amint fogalmaztak, a Gárda „csak úgy nem vonul, csak ott, ahol a polgármesterek, vagy az ott lakók kérik, és ilyen esetekben erre a jövőben is sor kerül”.
Kovács többek között azzal próbált érvelni, a Gárda egyenruhája félelmet, riadalmat kelt, mire a válasz az volt, hogy viseletük nem egyen-, hanem formaruha. Megismételte, a békés egymás mellett élés feltétele szerinte a vonulások abbahagyása, ellenkező esetben viszont ebből „akár háború is lehet”. A felek békében, de eredmény nélkül álltak fel az asztaltól.
(bama.hu)
Kuruc.info