Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Olvasó: Sztojkát és társait az Európai Tanácsba!

2009.02.27
Isten az exkomcsi, zsidóbérenc barmainak, és ezek magyar kiszolgálóinak keresve sem találhatott volna jobb helyet Brüsszelnél és Strasbourgnál, egyszersmind az ott székelő Európai Bizottságnál, valamint az Európai Tanácsnál. S hogy az emberi hülyeség, elmebetegség meddig fokozható, azt jól mutatja, hogy ez utóbbi teljesen jelentéktelen gittegylet külön „fajgyűlölet- és intolerancia-ellenes bizottságot” tart fenn, nem kisebb szocionista gazember, mint Kaltenbach Jenő levitézlett ombudsman részvételével.
A szint tehát garantált, amit jól jellemez a legutóbbi, tegnapelőtt nyilvánosságra hozott jelentésük, amelyben e jeles hazaáruló nem mást hazudik, mint hogy „Magyarországon növekszik a rasszizmus”, továbbá, hogy „Magyarországon a véleményszabadság magas szintű alkotmányos védelme lehetetlenné teszi, hogy hatékonyabban lépjünk fel a rasszizmus ellen”. Ezen aljas, de vélhetően szellemileg is retardált nyomorultaknak érdemes lenne kiküldeni, és nagy kivetítőn bemutatni a strasbourgi palotában azt az interneten terjedő listát, amely felsorolja a cigányok által ártatlan, fegyvertelen magyar emberek ellen elkövetett bestiális, gyomorforgató, tébolyító bűncselekményeket. Ezt a mocsadék Kaltenbachot pedig egy kis időre el kellene helyezni Olaszliszkán, vagy Pátkán, vagy Tatárszentgyörgyön, vagy bármelyik bájos, kulturált, szellemi és erkölcsi nagyságok által lakott cigányputriban, hogy megtapasztalja a bizottsága által hiányolt „nyitott és toleráns társadalom építésének” hiányosságait.
A strasbourgi seggfejeknek el kellene mondania már valakinek itthonról, hogy igen, Magyarországon nap mint nap nő azok aránya, akik gyűlölik az állatoknál is alábbvaló gyilkos, fosztogató, tolvaj cigány hordákat, akik ingyenélő parazitaként tartatják el magukat a tisztességesen dolgozó és adózó, vérrel, verejtékkel megkeresett - az európaihoz képest elenyésző - bérét beosztani alig tudó magyar társadalommal. Mondja már el valaki ott az Európai Tanácsban - esetleg a két szemét, magyargyűlölő cigánykurva „magyar” EP-képviselő jelenlétében -, hogy Magyarországon a cigány maffiózók hordákba, bandákba verődve nem egyszer rendőri vezetéssel és segítséggel terrorizálják a többségi magyar társadalmat, és ha a megfélemlített emberek szót emelnek, felhördül a teljes megélhetési bűnözőkből álló politikai vezérkar. Gerinctelen, bértollnok újságírók hada pártfogolja őket, és mára ez a tollforgató csőcselék elérte, hogy hazugságáradatával, dezinformációs hadjáratával az egész világon rossz hírét keltette a magyar nemzetnek.
Ha már ilyen nagy figyelmet fordítanak az állítólagos magyarországi rasszizmusra, akkor miért nem próbálnak továbbmenni, és feltárni annak a gyökereit? Itt van rögtön a Cozma-gyilkosság. Nem érdekli az Európai Tanácsot, hogy vajon hány rendőr és bíró nézte végig, hogy a román sportolónak kiontják a vérét? Nem fontos odakint, hogy hány rendőr falazott a menekülő gyilkosoknak, hogy azok békében, értékeiket összeszedve, bevásárolva, tele pénzel, arannyal és valutával próbáljanak kiautókázni az országból? Hány piszkos gazember ügyész nézte szemlesütve, hogy rendőrbűnözők jelenlétükkel segítették a cigányok által szervezett terrorkommandót, akik elkergették a szolgálatban lévő rendőröket a helyszínről? Ez nem szúrta ki a szemét az Európai Tanácsnak, vagy magának Kaltenbach Jenőnek?
Afölött is elsiklanak a tekintetek, hogy az Országgyűlés 3 közvádas esetben nem függesztette fel a mentelmi jogát a bűnöző politikusoknak? Ezzel nem mást tettek ugyanis, mint megüzenték a választópolgároknak, hogy Magyarországon szabadon lehet garázdálkodni, lopni, csalni, mindenkinek hazudni büntetlenül, mert nálunk nem demokrácia van, hanem változatlanul rendőrállam, kommunista diktatúra, ahol Kádár János III/III-asai, SZT-tisztek uralkodnak. Magyarországon persze antiszemitizmus is van, ezt jó ha tudják ott az Európai Tanácsban, mert a lakosság 78%-a bizony nehezen viseli már, hogy zsidó maffiózó bűnbandák fosztogatják szisztematikusan az országot, Palesztina megszállásának forgatókönyve szerint húzzák ki a magyarság lába alól az ingatlanvagyonát és lopják el az ingóságainkat, mára elvették értékeinket sőt megélhetésünket veszélyeztetve nyomorba taszítottak 4-5 millió embert.
A tőről metszett Eugen Kaltenbach arról is beszámolhatott volna odakint, hogy Magyarországon politikai maffia is működik, amelynek első számú feladata, hogy több fejű és több karú polipként, ki a népirtó Likud, ki pedig a szadista gyilkos ÁVO testvériségét és jogutódlását bevállalva, tolvaj, népnyúzó pártokba tömörülve, de a zsidó maffiát tökéletesen kiszolgálva, mindennapos rablásaikkal vészesen legyengítsék az ország gazdasági teljesítőképességét, előkészítve a terepet a rasszista zsidóság betelepülésének.
Jenőnek egyébként azt sem illene elhallgatni kinti kollégái előtt, hogy Magyarországon a Cosa Nostrát megszégyenítő módon létezik rendőrmaffia is, sőt szinte már csak az létezik! Nem történik az országban említésre méltó bűncselekmény anélkül, hogy abban ne szerepelnének rendőrök, bírók, ügyészek vagy BV-tisztek, vagy hogy nem lennének felderíthetők a rendőrökhöz vezető szálak. Elképesztő de igaz, hogy egyes rendőrőrsök legnagyobb pénzügyi bevételét a cigány kurvák futtatása jelenti, de az is megér egy misét, jelezve a rendőrképzés totális züllöttségét, hogy a Rendőrtiszti Főiskolán pornófilmet forgatnak a hallgatók...
Természetesen nem dolgozhatna a rendőrmaffia gond nélkül, ha őket nem segítené a bűnpártoló ügyészmaffia. Ez a senkiházi briganti banda okozta a legnagyobb kárt az elmúlt 20 esztendőben Magyarországnak. Mégiscsak elgondolkoztató, hogy egyetlen egy rablásra szakosodott politikust, hazaáruló, köztörvényes bűnözőt, bankrablót, olajszőkítőt, őszödi és Szalay utcai ingatlanpanamázót nem tudtak elfogni, és a bíróság elé állítani a rendszerváltásnak hazudott időszakban nyilván azért, mert maguk a legfőbb ügyészek is részt vettek az állam- és a népellenes bűncselekmények tömegében.
A bűnben fogantatás koronája viszont a bíróság! Egy zsidóbérenc gazembertől már sikerült megszabadulni, amikor Sólyom elvtárs nem jelölte újra Lomnicistát, de vajon mi van a többi vérbíróval? Mi van azzal a rengeteg kommunista beépített ügynökökkel, akik 2006. október 23-a után 95%-os tévedéssel helyeztek futószalagon hozott ítéleteikkel előzetes letartóztatásba több száz embert? Vagy mi van azokkal a véreskezű senkiháziakkal, akik az ügyészség hamis tanúinak felhasználásával ítélnek el ártatlan embereket? Ezekről nem mondott ítéletet az Európai Tanács, kedves Eugén???
„Ez a nagy tiszteletű” bűnszövetkezet hallgat arról is, hogy Gyurcsány Ferenc és hóhér kormánya erőszakos úton, csalással, az emberek megtévesztésével, saját nemzete becsapásával ragadta magához a hatalmat. Milyen igaz a mondás, mely szerint zsák a foltját megleli: az Európai Tanács ezt a címeres gazembert méltatja, és fogadja el tárgyalópartnernek! Persze mit csodálkozunk, amikor a Bizottság feje egy volt maoista, komisszárjai között pedig ott ül az akasztófáravaló tetves Kovács László?!
Az Európai Tanácsban üldögélő seggfejeknek fogalmuk sincs arról, hogy romhalmaz egész Magyarország. Mit tudnak ezek a barmok arról, hogy a véreskezű hóhér Kádár János kommunista ügynökei tort ülnek az ország felett, mert tudják, hogy a kelet-európai régióban egyedül itt falaz nekik a parlamenti posvány. 386 nemzetgyilkos tekerte az ország nyakára a kötelet és fojtogatja annak társadalmát reggeltől estig. Ha nem születik meg egy Morvai Krisztina nevezetű büntetőjogász, akkor az alulképzett, buta, de annál hiszékenyebb birka nép már rég elfelejtette volna, hogy a komcsik és a Szadesz által következetesen cigánynak bemutatott narancsos maffiavezér hogy verette szét saját választóbázisát Gyurcsányi Ferenc zsidó és ukrán terrorbrigádjaival. Ez a magát ellenzékinek és nemzetinek, nem egyszer kereszténynek tartó keresztapa a napokban Bécsben egy sajtótájékoztatón demokratikusnak nevezte Gyurcsányi Ferenc kormányát.
Orbán Viktor! Akkor ezek nem rablók, nem köztörvényes bűnözők, nem ők élesztették újjá a rendőrállamot Magyarországon, nem Önök miatt alakulnak így a közállapotok? Maga hazug szemétláda, hát tényleg nincs magában egy szemernyi tisztesség és jóérzés sem??? A maga bandája sem különb, mint Gyurcsányi Ferkó és hóhérai, a maga camorrája ugyanúgy lopott, mint ezek, csak Pintér és Polt jobban falazott a piszkos bűncselekményeikhez. Jellemtelenségét mi sem mutatja jobban, hogy szerte a világon mindenki megveti a zsidókat, egyedül maga vállalja be testvérének a Gázában gyermekek vérében fürdőző háborús bűnös likudosokat. Orbán Viktor! Magáról az Európai Tanács nem tudja, hogy 100 milliárdot lopott el a magyar Postabankból, mert a pártkasszába kellett a lé? Halljuk, hogy ismét feltette a régi lemezt, miszerint a következő EP-választás milyen nagy hatással lesz az azt követő országgyűlési választásra. Megint azt szajkózza, maga jellemgyenge megvett áruló, hogy szavazzon mindenki a Fideszre, aki él és mozog, mert egy az ország egy a zászló. Így juthat ki az Európai Parlamentbe a magyar nép becsületét lejáratni, a lelkét megtaposni, a pénzét viszont ellopni sok kommunista ügynök, párttitkár, közönséges csaló, strabagos pénzlenyúló.
Ha már nem célja Gyurcsányit és bandáját bíróság elé állítani, és van képe elvárni a „bűnös nemzettől”, hogy szavazzanak a Zsidesz listára, akkor legalább tegye meg azt a szívességet nekünk, hogy Schmitt Pált, Deutsch Tamást, Vitézinét és Gyürk Andrást leveszi a listáról, hiszen a kommunista szadeszes bűnözők mellett nem illik narancsos bűnelkövetőket is küldeni. Ezt éppen Ön ne tudná, Orbán Viktor? Vagy tudja, mit? Ennyi erővel javítsa ki a listát, és tegye fel Simicska Lalit is, hadd lássanak egy igazi cégéres tolvajt az Európai Unióban, ha nincs ott még elég!
Mi, kuruc szegénylegények csókoltatjuk a nagy ajrópai gyülekezetet, reméljük, hogy rövidesen a sírjukra pökhetünk.
Kabai Richárd
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.