Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Academicus: Miért gazsulál Orbán?

2009.04.17
Az országnak? Na ne! Orbán ne keverje össze az országot saját magával!
Az országnak miért lenne szüksége Surányira, aki a trottyá ment Göncz Árpád mellett csatározott, ellentétesen a tőle semlegességet és apolitikusságot kívánó jegybankelnöki pozíciójával; aki a Fidesz gazdasági növekedési tervét bírálta szintén jegybankelnöki pozíciójából; aki eladta a Magyar Nemzeti Bank aranykészletét és aki az MNB bécsi CW-fióján keresztül jóval több mint 100 milliárd dollár kárt okozott a magyar államnak?
Ilyen elvetemült bűnözőre az országnak nincs szüksége.
Orbán e kijelentésével egyet tett nyilvánvalóvá: saját magát Magyarország nemzeti érdekei ellen hadat viselő nemzetközi zsidó érdekek szolgájává tette.
Orbán egyébként választásokat sem akar igazán nyerni.
Legyen elég egyetlen bizonyíték.
A 2002-es választásokon csalt az MSZP?
Igen, a 2002-es törvényhozási választások első fordulóján csalt az MSZP.
Hogyan csalt az MSZP?
Láncszavazással és átjelentkezéssel.
Miként lehet megakadályozni a láncszavazást?
A borítékrendszer eltörlésével.
Magyarán: nem kell boríték, csak szavazócédula, mert akkor senki nem tud kilopni szavazócédulát és azt a szomszédos kocsmába vinni, ahol egy sörért vagy egy ezresért „megfelelően” kitöltik, és a láncszavazó a cetlit a zsebében a szavazóhelyiségbe viszi és ott beteszi a borítékba, bedobja, majd az ott kapott szavazócédulát utána kiviszi a csehóba.
A szocik a 2002-es választásokon modellezték az esélyeiket és oda, ahol ingatagnak látszottak győzelmi esélyeik, az erős szoci körzetekből átirányítottak szavazókat, akik ideiglenesen átjelentkeztek az ingatag körzetekbe.
A két csalást miként lehet kiküszöbölni?
A szavazási törvény módosításával.
A boríték eltörlésével és annak megtiltásával, hogy azok is szavazhassanak új helyeiken, akik ukk-mukk-fukk ideiglenesen átjelentkeznek.
Benyújtott a Fidesz hét év alatt törvénymódosítást erre?
Nem nyújtott be.
Itt nincs félrebeszélés.
Orbán kijelentése Surányi jövőjéről és arról, hogy frakciója nem nyújtotta be a választási csalás lehetőségének kiküszöbölését gátló törvénytervezetét azt bizonyítja, hogy Orbán külföldi érdekeket szolgál.
SZAVAZZ A JOBBIKRA!
Academicus - nemenyi.net
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.