Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Emberiség elleni bűnökért jelentette fel a tömeggyilkos zsidókat egy családját elvesztő lány

2009.09.01
Amira Alkrem, aki január 14-én súlyosan megsebesült a zsidó terrortámadásban, két testvérét és apját pedig ugyanott elvesztette, azt kéri, hogy a bíróság háborús és emberiesség elleni bűnök gyanújával indítson vizsgálatot a háromhetes vérengzés miatt.
 
Izrael december 27. és január 18. között hajtott végre légi, majd szárazföldi offenzívának hazudott célzott tömeggyilkosságot a Gázai övezetben palesztin civil célpontok ellen, miután a palesztin honvédők önvédelmi rakétatámadásokkal válaszoltak Gáza blokádjára és népük folyamatos gyilkolására (a patkány MTI = Magyarországi Talmudista Iroda a zsidó vérengzést önvédelmi katonai műveletnek hazudja - a szerk.).
A terrorhadjáratot - amelynek ezernél több, főleg civil halálos áldozata volt - számos bírálatban aránytalannak minősítették. Palesztin kórházakban dolgozó norvég orvosok már a zsidó népirtás során leleplezték, hogy a kaftános agresszorok szándékosan és tömegesen lőnek, ölnek, robbantanak civileket, nőket, gyerekeket.
A Nemzetközi Büntetőbíróságon az izraeli-palesztin "konfliktus" (az MTI konfliktusnak hazudja a tömeggyilkosságot - a szerk.) ügyében még nem folyik hivatalos eljárás, de Luís Moreno-Ocampo főügyész - sajtóértesülések szerint - már tél vége óta előzetes vizsgálatokat folytat a témában.
 
A mostani panaszos ügyvédje szerint emberiség elleni bűncselekményről van szó, amelyért politikusoknak és katonai vezetőknek is felelősséget kell vállalniuk. A 15 éves lány pedig úgy nyilatkozott, hogy hágai küldetését a gázai gyermekekért vállalta fel.
 
(MTI-s hazugsághalmaz a tényeknek megfelelően korrigálva)
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.