Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Magyar érdek az Isten háta mögött

2009.02.14

mögött

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

Minden esetben a Magyarokat ért tragédia után elgondolkodik az ember, hogy miért van ez így? Mi a bűne annak a népnek, akik hajdanán a legfejlettebb társadalomban éltek és gyarapodtak és szinte a világon egyedülállóan elsőként államot alapítottak.
Hogy nem maradt megoldásuk a történelmi idők múltjával sem, hogy a társadalmuk számára káros folyamatokat kezelni tudják.
Az első világégéskor egy Szerb megöl egy Osztrákot, és a nagy vesztes a Magyar.
A második világégéskor a Német titokban /szövetkezik/ az Orosszal és felosztják egymás között Lengyelországot, egy olyan baráti országot, akik ellen soha hadban nem álltunk.
Majd a hitleri kapzsiság megelőzi az Orosz medve cammogását, akiket ugyan az a kapzsiság vezérelt és a végeredmény, egyedüli vesztes Magyarország.
A teljesség igénye nélkül távirati stílusban a történelmi időkről dióhéjban ennyit.
 Nézzük napjainkban történő eseményeket.
Egy híres Magyar sportolónak gyermeke születik, aminek természetes következménye, hogy barátaival, csapattársaival elmegy megünnepelni a nagy eseményt.
A világhírű veszprémi Magyar csapattársak között barátként jelen vannak Román, Horvát és Szerb nemzetiségű barátai a Magyar sportolónak.
A veszprémi Patrióta lokál volt a helyszín, ahová ünnepelni mentek a sportolók.
Veszprém városának az egyik legpatinásabb szórakozó helyén ünnepeltek a kézilabdázó fiúk.
Hajnal egy óra körül a békés Magyar civil életet megzavarja a Magyar politikai valóság egy harmincfős Magyar cigány társaság kommandó hatású megjelenése a szórakozóhelyen.
A fogalmazás nem túlzó, mert a mai Magyar politika benne van a hétköznapjaink legrejtettebb zugában is, a legbensőségesebb életterünket is rombolja.
Mert ugyan is a cigányok ilyen szórakozó helyre nem járnak szórakozni, csak védelmi pénzt behajtani járnak.
A politika meg ott kapcsolódik az esethez, hogy a rendőrség mindezt tudja, de nem tesz, mert nem tehet és nem is, tud tenni ellene semmit.
A Magyar politikában nem csak a cigány kisebbség keresi a pénzét gátlástalan eszközök segítségével, akiket véd az etnikai hovatartozásuk a többségi Államalapító Nemzettel szemben, és teljes kiszolgáltatottságot kényszerít az őslakosokra.
Az a gátlástalan viselkedésforma, amit a nevezett kisebbség képvisel, megérdemelne egy külön elemzést, hogy miből táplálkozik, az önbizalmuk növekedését milyen törvények, milyen politika biztosítja szabadrablásukat.
Sajnos az /eredmény/ nem maradt el a közszájon forgó előzmények sok variációjának a végeredménye az lett, hogy egy Román Marian Cozma nevezetű embert a cigányok kiráncigáltak az utcára, ahol szíven szúrták.
A segítségére siető csapattársait is súlyosan megsebesítették egy Horvát és egy Szerb nemzetiségű sportoló személyében.
Magyar sérültről nem szólnak a hírek, vagy annyira nagy a baj, hogy még a sérelmüket sem merik vállalni a Magyar emberek?
Ha azt veszem alapul, hogy hogyan viselkedik ebben a kérdésben a rendőrség, akkor azt hiszem, nem járok messze az igazságtól.
Félreértés ne essék, ami a hivatalos kommunikációt illeti, mert a rendőrség mindent tud, sőt a közbeszéd is ismer mindent, mert hivatalosan Magyar érdekképviselet nincs.
Őszinte részvétem Marian Cozma hozzátartozóihoz, de az egyéni tragédia mellett azt hiszem megint mi, Magyarok vagyunk a vesztesek, de miért is?
A rendőrség leadja a nemzetközi elfogató parancsot a gyilkosok ellen.
Megadja a menekülök autójának a rendszámát, típusát ruházatuk leírását, de nem ők fogják el a gyilkosokat, hanem az Osztrák rendőrök mennek az információk tudatában biztosra, és kapják el őket, hogy is van ez?
A Kedves Olvasó el tudott volna képzelmi hasonló esetet, mondjuk a Horthy-korszakban?    

Amikor a híres Scotland Yard tanulmányozta a kiváló Magyar közbiztonságot?
Amikor mi Magyarok írtuk a törvényeinket?
Amikor még működött a Magyar érdek képviselete!


Ma azt mondják a hivatalos megmondók, hogy négyévente el lehet menni, majd választani, és ott az urna előtt mindenki maga dönt, valóban?
Vajon miből lehet majd választani a felkínált lehetőségek közül?
Ugye azért azt nem hiszi senki, hogy a világon a legjobban eladósodott országában, a külföldi pénztulajdonosok nem szólnak bele, hogy merre tovább Magyarország?
Valahol olvastam, hogy Marian Cozma rosszkor volt rossz helyen, nem Ő volt a célpont, ezt a cinikus megfogalmazást én azzal toldom meg, hogy a Magyarországi befektetők rosszkor, rossz helyre fektettek be és elég volt a népnyúzó, nemzetvesztő hatalom finanszírozásából.
Ideje szembenézniük a kockázati tényezőkkel, mert nekünk Magyaroknak már nincs mit kockáztatni, ezt ki kell mondani egy új kormánynak.
Remélhetőleg nem csak akkor lesz új kormánya Magyarországnak, ha Izraelben győz a testvér likud párt, mert azzal nem oldódik meg semmi.
Minden Kedves Olvasónak a fantáziájára bízom, hogy legyen Magyar érdekképviselet Magyarországon, azért tudunk e tenni, vagy tényleg az Isten háta mögött van a Magyar érdekképviselet.

Bozzay József Újpest

2009-02-12

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.