Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


NYÍLT LEVÉL NÉMETH ÁRPÁDNAK, VÁRPALOTA POLGÁRMESTERÉNEK Németh Árpád részére Levelem egyszeri, ám éppen annyira nyilvános,

2009.10.23

NYÍLT LEVÉL NÉMETH ÁRPÁDNAK, VÁRPALOTA POLGÁRMESTERÉNEK
 
Németh Árpád részére

Levelem egyszeri, ám éppen annyira nyilvános, mint egy polgármester kötelessége szerint nyilvános minden polgármesteri tevékenysége. Nem kívánom tovább ezzel idejét terhelni. Nyilvános címre küldöm írásom, közügyben, leginkább a MAGYAR IVÓVÍZ miatti országos ügyben, mint elfogadhatatlan magatartás elleni tiltakozás a nemzetközi egyezményekben garantált véleményszabadság és annak nyilvános terjesztésének szabadságáról szóló jogaim alapján. Semmi törvénybe ütközőt nem fog benne találni, ám ragaszkodom kifejtett állásponthoz.

***


Polgármester!

Valóban komolyan gondolta, hogy a MAGYAR IVÓVÍZ készlet terhére külföldiekkel alkudozhat? Komolyan gondolta, hogy ez a tevékenység jogában áll?

Felhívom figyelmét, hogy minden ásványi kincs, ami a Magyar Köztársaság területén a földben található a magyar emberek összességének tulajdona. Ebből következik, bárki, aki ennek kiárusításáról idegennel tárgyal csak kapcsolatfelvételi jelleggel is, erős gyanúba keveredhet a büntető törvény vonatkozó előírásaival.

Felhívom figyelmét továbbá arra, hogy vizsgálja meg alaposan a pécsi ivóvízzel kapcsolatos eseményekről szóló híreket, és abból következtetve vessen számot vállalt feladatából eredő kötelességének teljesítésével. Maga nem a MAGYAR IVÓVÍZ kiárusítására kapott megbízást a választóitól, hanem hogy minden törvényes módon megőrzi a magára bízott nemzeti és helyi érdekek érvényesítésének lehetőségét, valamint a helyi közös tulajdont!

Emlékszik még az ESKÜjére?

A MAGYAR IVÓVÍZ nem a maga tulajdona, és nem csupán Várpalota tulajdona!!!

Érti ezt az alapvetést, polgármester! Lehet, ez a szemlélet magának nem tetszik, de akkor jobban tenné, ha végül saját lelkiismeretét venne nagyító alá. Ehhez egy kevés segítséget kínálok gondolatébresztőnek. Tegye fel azt a kérdést saját magának a tükör előtt:
"Németh Árpád, Várpalota polgármestere jó magyar ember, vagy idegenek szolgája, és teszi a reá bízottakat is azzá?"
Csak ennyi!

Tudja, vannak dolgok ebben az országban, ami soha nem lesz eladó a magyar emberek döntő többsége szerint, ha maga a feje tetejére áll, akkor sem. Többek között ezt üzenem sok magyar ember nevében a tárgyaló partnerének is. Valamint itt kívánom idézni azt a két évezrede, az Ókori Rómában megfogalmazott bölcseleti alapvetést:
"Törvénytelenségből jog nem ered!"

Ugye érti, polgármester!

A fenti híradásból világosan kitűnik, a várpalotai városvezetés tette a kezdeményező lépést a MAGYAR IVÓVÍZ kiárulására. Erről nem lehet indulatok nélkül szólni!

Bárkinek a fejében született ez az elképzelés, már a gondolat kinyilvánítása is önmagában büntető ügyet képezhet.
Nos, polgármester! Ehhez tartsák magukat!

Minden bizonnyal vissza is léphetnek kezdeményezésüktől!

Tegyék meg most! Méghozzá gondolkodás nélkül, mert a maguk által külföldivel erről kötött bármilyen megállapodás bizonyosan semmis lesz.

Budapest, 2009. október 21.
Lengyel Károly
 Adjon az Isten szebb magyar Jövőt!

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

chabbix@citromail.hu

(chabbix, 2010.09.14 20:37)

Kedves Lengyel Károly!

Nem tudom, honnan, milyen forrásból veszi az információit, leveléből úgy tűnik, mintha nem lenne egészen tájékozott a kérdésben. Sőt! Olyan nagyfokú tájékozatlanságot árul el, hogy azt már nem is minősítem.
Levelének, a magyar föld és annak javai felhasználásának vonatkozásában, minden sorával egyetértek.
Ami az Ön alapvetésen túli részét illeti, ha kicsit is utána olvasott, érdeklődött volna, bizonyára nem ír le ekkora marhaságokat.
A helyzet, amiről én, mint a város lakója tudok, a következő. Én is "csak" a sajtóból, a nyilvános közgyűlési anyagokból és az előterjesztésekből tájékozódtam, de lehet, hogy ez Önnek nem hiteles, ám akkor vessen magára.
Szóval, Várpalota alatt, mint kiderült, óriási mennyiségű, gyakorlatilag kiapadhatatlan ásványvízkészlet található. Ennek kihasználására született az az ötlet, hogy a város SAJÁT pénzből, SAJÁT tulajdonban építsen egy, a vizet felszínre hozó, palackozó, csomagoló üzemet.
Ez a gyár, a városnak jövedelmet termelő tevékenységén túl, munkahelyek sokaságát is biztosítaná.
Hogy jön be a képbe az Ön felháborodása? Nyilván úgy, hogy országjárása során itt volt a zsidó nagykövetnő is, akinek bizonyára említették a terveket.
Mint tudja Lengyel Úr, a zsidó államban fegyverekből tengernyi van, ivóvizük viszont alig.
S mivel a leendő gyár termékeit el is kellene adni,remélem ez az egyszerű tény felfogható az Ön számára is, a zsidó mindössze azt jelezte, ha megépül a vízüzem, a zsidók -mert kell nekik - szívesen VÁSÁROLNÁNAK, az itt felszínre hozott ivóvízből.

Összefoglalva, soha, senki nem említette, soha egy szó sem esett arról, hogy itt bármiféle izraeli rablóbanda lopott pénzéből létesülne valami. Soha senki sem említette, soha egy szó sem esett arról, hogy egy négyzet centiméternyi földet, vagy kitermelési jogot kapna bármiféle jött-ment zsidó.
Arról viszont igen, hogy a város saját maga, saját tulajdonban építsen egy a vízkincs hasznosítására szolgáló üzemet, aminek termékeit természetesen el kell adni.
Ha a zsidó veszi meg jó pénzért, a zsidó issza. Ha a bantu néger, akkor az issza. Ha az arizonai sivatagot öntözik vele, akkor az USA fizet.

Egyébként a Jobbik, ha bekerül a várpalotai önkormányzatba, nyugodjon meg, szorgalmazni fogja a gyár hazai, városi tulajdonú megépítését....

Érti Lengyel Úr!?

Nagyjából ennyi az igazság, s ennyi az ön fantazmagóriájával szembeni képlet!

Isten áldja! Szebb Jövőt!

U.i.:Máskor, ha billentyűzgetni akar, előtte tájékozódjon a témáról!
S ne csak handa-bandázzon, hűbele bumm-bumm, azanyád te rohatt hazaáruló, meg a fúj, fúj!