Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Toroczkai László: Értékelés: Az egészséges Nyugat maradéka új hun invázióra vár

2009.09.08
Toroczkai László: Értékelés: Az egészséges Nyugat maradéka új hun invázióra vár
Először fordult elő, hogy hivatalosan, nyilvánosan és szervezetileg csak a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom állt ki az ellenállás mellett, a többieket illetően meglepő volt a csönd. Nem véletlen, hogy az előállítottak mintegy fele vármegyés volt. Főleg a Jobbiktól vártam volna legalább egy harcias közleményt, hiszen az együttes fellépésről állapodtunk meg a június 14-i szegedi találkozón. Tudom, hogy magánemberként voltak ott gárdisták, jobbikosok, de szervezetileg nem. A szurkolók vezetőit láttam a helyszínen, de ahhoz képest, hogy este több tízezren szurkoltak a gyenge magyar válogatottnak, kevesen jöttek ki az utcákra. Ennek fő oka érthetően az a fenyegetés és terror, amit a rezsim alkalmazott, de azért még nem kell otthon maradnunk.
 
A kevés oroszlánnal is sikert arattunk azonban, akinek kétsége van efelől, tekintse meg azokat a videókat, ahol a buziparádé szervezői azon sopánkodnak, hogy a kordonok miatt nem láthatta őket senki, pedig a céljuk éppen a magamutogatás lenne. Arról is panaszkodnak, hogy a magyarországi buzik többsége nem mer eljönni, vagy már nem is ért egyet a felvonulás keltette provokációval, ezért nagyrészt külföldről jöttek erősítésként az antifák és más beteg állatok. Sőt, a magyar ellenállás híre már Hollywoodba is eljutott, hiszen videóüzenetben fenyegette meg a magyarokat a zsidó nevű, néger csepűrágó, Whoopi Goldberg. A globális zsidó terrorizmus emblémája, a Simon Wiesenthal Központ pedig az Európai Parlamentet és az ET-t szólította fel arra, hogy fékezzék meg a „magyar fasiszta vírust”. Természetesen nem csak a sátán erői, hanem a hanyatló világ egészségesebb része is felfigyelt a magyar ellenállásra. A nyugat-európai hazafias szervezetek egymásnak küldözgetik azokat a felvételeket, amelyeken a sátánista jelképet, a fény megtörését szimbolizáló szivárványszínű zászlót égetik el a magyar fiatalok. Van mire és kikre büszkének lennünk.
 
Jellemző a liberálcionista médiára, hogy azzal a nyugattal példálózik nekünk, amely az örök erkölcs értelmében a dekadencia mocsarában vergődik. Volt szerencsém járni abban a liberálbolsevikok által megszállt Spanyolországban, ahonnan Szetey Gábor buziügyi államtitkár most mocskolja Magyarországot, elmaradott ugarként lefestve a hazánkat. A spanyol tengerparton az engem Spanyolországba meghívó spanyol hazafiaknak kellett lefogniuk, amikor egy csapat hímringyó jelent meg a sima (tehát nem naturista) strandon, anyaszült meztelenül. A parton nagyrészt kisgyerekes családok voltak, mégis rám nézett mindenki furcsán, amiért hörögve igyekeztem egy szikladarabbal leütni az egymás valagát paskoló, magamutogató buzikat. Persze, a spanyol hazafiak nem azért fogtak vissza, mert nem értettek velem egyet, hanem, mert Spanyolországban a törvény mindig a deviáns kisebbséget és a bevándorlókat védi, ezért sok évre börtönbe kerülhettem volna. Immáron a Magyar Köztársaság is ide jutott. A saját gyermekemet sem védhetem meg az egyre agresszívebben nyomuló deviánsokkal szemben.
 
Egy önmagát vagdosó véglény felképelése miatt nyolc év börtönnel fenyegetnek pár normális embert, miközben Hágában szerb tömeggyilkosok kapnak ennyit, nem is beszélve arról, hogy egy magyar élete 4-5 évet ér az itteni bíróságokon. Holott a Budapest Pride pólóját viselő személyiségzavaros szörnyetegnek (a cionmédia szerint nő) egy normális társadalomban az elmegyógyintézetben lenne a helye. Ráadásul ő támadt rá egy egészséges szőke nőre, a férfi(ak) csak a lányt védelmezték egy azonosíthatatlan lénnyel szemben. Jellemző egyébként, hogy a demokratúra karhatalma immáron nem is leplezetten tiporja sárba a régi rend lerombolásának hazug szabadkőműves jelszavait - a szabadságot, egyenlőséget, testvériséget -, ha normális emberekről, hazafiakról van szó. Nekem például azért kellett órákon át bujkálnom, mert fatális hibát elkövetve, otthon hagytam az irattárcámat. Hazatelefonáltam, hogy küldjék utánam, hiszen kifejezetten kellemetlen lenne, ha éppen egy ilyen apróság miatt állítanának elő, a rezsim pedig a markába röhöghetne. A hatalom annyira kisstílű, hogy tíz perc múlva előttünk fékezett le két kisbusz tele droidokkal. Elfutottunk, így a Magyarok Háza előtt álló közel száz vármegyést kezdték igazoltatni, sőt még a Nemzeti Kávézóba is bementek, s mindenütt engem kerestek név szerint, még véletlenül sem titkolva a telefonom lehallgatását. Tudomásom szerint a Magyarok Világszövetsége feljelentést is kíván tenni, mert a Magyarok Házába is benyomultak a sünök, a portást kifaggatták, majd abba a terembe mentek, ahol éppen a Pest megyei Jobbik tartotta választmányi ülését. Jobbikosoktól tudom, hogy ott is engem kerestek, mondván, hogy valahol itt bujkálok, miután viszont nem találtak, távoztak. Nem is bukkantak a nyomomra, hiszen a nyomkövetőként szolgáló mobilom értelemszerűen az első pillanattól kezdve már nem volt nálam. Mindenestre azért egy jogállamban felmerülhetne az a kérdés, hogy milyen jogon hallgatnak le ilyen eseményekkor folyamatosan, s az irataim otthon felejtése vajon tényleg akkora horderejű bűncselekmény-e, hogy két kisbusznyi droiddal kell kerestetni, név szerint? Persze, ezek csak költői kérdések.
 
A számomra megvetendő, ám a cionmédia által felmagasztalt nyugatra visszatérve: Lehet, hogy anyagi értelemben jobban élnek, de hogy az életük minősége semmivel sem magasabb, mint a keleten élőké, az is biztos. Jellemző, hogy a cionista zsindex egyik videójában megszólaló zsidó hölgy a prosztataizgatás elemezgetése közben azzal példálózik, hogy milyen jó az USA-ban, mert ott a hetero férfiak is kipróbálják a férfiszerelmet, mert ez a divat.
 
Én inkább más nyugati hangokra figyelek. Manuel Canduela, a spanyol Democracia Nacional (Nemzeti Demokraták) nevű párt karizmatikus vezetője egy írásában arról elmélkedik, hogy a mai Európa a romlott, kései Római Birodalomra emlékeztet, s talán egy új hun invázióra van szükség ahhoz, hogy Európa erkölcsileg megújulhasson. Ezt az új hun hódítást az általuk már egy ideje csodálattal figyelt magyar nemzeti ellenállástól remélik.
 
Toroczkai László
 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.