Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Zsák a foltját: a miskolci rendőrök közösen bűnöznek az orkokkal

2009.02.18

 

Nem, nem cigányt taposnak..
Nem, nem cigányt taposnak..

Alább olvasónk beszámolója:

 

Körülbelül nyolc hónapja, a Miskolci Egyetem Rockwell nevű klub biztonsági személyzetét, egy 30 fős szadai cigánycsapat támadta meg, két bukott rendőr, G.A. (alias Bandesz) és T.J. vezetésével.

 

A Szadáról érkezett, Stuba-féle gyilkos cigányok, kicsalták az akkori biztonsági főnököt és társát egy benzinkúthoz, harmincan körbefogták, a nyakukhoz kést szorítottak, és kilátásba helyezték, hogy amennyiben nem adják át az általuk őrzött szórakozóhelyek biztosítását "Bandesz testvérüknek", őket és a családjukat is lemészárolják. Nem volt választásuk, engedniük kellett a halálos fenyegetésnek.

 

Aznap éjszaka végigmentek minden belvárosi szórakozóhelyen, hazazavarták az ott szolgálatot teljesítő biztonsági személyzetet, aki ellenállt, azt a helyszínen megverték. A rendőrséget kihívtuk, mégsem avatkoztak közbe, pedig a kommandósokkal együtt, teljes készenlétben kint voltak.

 

Ennek a brutális támadásnak hatására a biztonsági cég tulajdonosa átadta a szórakozóhelyek őrzési feladatait, mind az egyetemi Rockwell klubét, mind a többi, általuk biztosított szórakozóhelyét, amiket azután a támadók felosztottak egymás között. Egyedül a szórakozóhelyek tulajdonosa nem tudott velük szembeszállni, a rendőrségen pedig sajnos nem talált segítő kezekre.

 

A mai napig ezek az emberek látják el a Rockwell klub biztonsági feladatait, ahol folyamatosan inzultálják az ott szórakozni kívánó diákokat, aki éppen nem tetszik nekik, egyszerűen megverik, de a többi vendéglátóegységet, kocsmákat is terror alatt tartják.

 

A módszerük rendkívül egyszerű: bemegy 10-20 cigány a szórakozóhelyekre, verekedést, balhét provokálnak, és addig nem távoznak, amíg a hely tulajdonosa fel nem veszi a kapcsolatot Bandesszel és T.J.-vel, a bukott rendőrökkel, akik persze rögtön a tulajdonos segítségére sietnek - néhány százezer forint fejében. Természetesen a cigányokat szintén Bandeszék küldik.

 

Ha valaki a rendőrségen feljelentést tesz ellenük, sajnos ezek a próbálkozások már az Avasi Rendőrőrsön elakadnak. Ennek is tudjuk az okát, ugyanis Bandesz régi jó barátja a B.-A.-Z. Megyei rendőrkapitány, együtt járnak sportolni, motorozni, mindent elsimít neki, vagy magához kéreti az ügyeket és utasítást ad ezek megszüntetésére. Bandesznak a rendőrségre szabad bejárása van, mintha haza menne.

 

Volt panaszos, akinek Bandesz névjegykártyáját a rendőrségen nyomták a kezébe, mondván, ez az ember meg tudja oldani a problémáját, mert ők ilyen ügyekben tehetetlenek.

 

Miskolcon, aki nem a cigányoknak fizet, az Bandesznak és T.J.-nek fizet, ha ellenáll, és meg akarja védeni a vagyonát, elvitetik a rendőrséggel. Uralják Miskolc éjszakai életét, a benzinkutakat, a Miskolc Plázát, sőt, a Szerencs környéki falvakat is, ahol 60-80 fős cigánycsapatok menetelnek rendszeresen, élükön a két bukott rendőrrel.

 

Mikor fog Budapestről valaki felfigyelni ránk? Mikor remélhetjük, hogy segítenek rajtunk, és rendet csinálnak? Mi tizenöten veszítettük el az állásunkat a bűnöző banda miatt, akik a mai napig a mi helyünkön dolgoznak, és ellátják a fiatalokat kábítószerrel.

 

Reméljük, hogy minél előbb lépni fog valaki ellenük, vagy megvárják, amíg az egyik ilyen összetűzés gyilkosságba torkollik?

 

Tisztelettel:

 

Egy, még élő Magyar


Forrás: Kuruc.info

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Pongy chief blood arm-twisting symptoms

(ABoypefsupsest, 2018.10.11 22:12)

Poids est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur essence pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent prendre offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre coeur bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la flanerie de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-cialis-pfizer-prix/