Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


"A 2006-os országgyűlési választások éjszakáján az Amerikai Egyesült Államok akkori magyarországi nagykövete, George Herbert Walker az összes parlamenti párt vezetőjével találkozott, s figyelmeztette őket, hogy el kell fogadniuk a választások eredményét, és megfogalmazta az USA elvárásait.

George Herbert Walker szűk körben találkozott Gyurcsány Ferenccel, s a Köztársasági Őrezred egyik nevének elhallgatását kérő tagja, aki rövid ideig jelen volt a találkozón - felkeresve szerkesztőségünket - a következőket mondta el a Magyar Jelennek: Miután George Herbert Walker nagykövet tolmácsolta George W. Bush gratulációját Gyurcsány Ferencnek, rögtön a lényegre tért. Az amerikai kormány elvárja, sőt követeli, hogy Magyarország "reformokat" vezessen be, mégpedig azért, mert a világ vezető óriásvállalatai, mamutholdingjai (amelyek világuralomra is törnek, s amelyek Rockefeller-, Rotschild-féle dinasztiák és titkos társaságok kezében összpontosulnak - lásd Leleplezett összeesküvés című cikksorozatunkat a 2008/1-2-3. számainkban - a szerk.), melyeknek székhelyei, vagy központjai többnyire az USA-ban vannak, még mindig nincsenek megelégedve Magyarországgal."

Ezeknek a gazdasági, politikai köröknek, pénzügyi oligarchiáknak ugyanis totálisan központosított államapszükségük ahhoz, hogy könnyebben uralkodhassanak. Egy centralizált állam esetében majdnem elég csak a kormányt és a központi bankokat a kezükben tartani, ám egy polarizált, vagy ha úgy tetszik, valóban demokratikus közigazgatás (amelyet egyébként a szavak szintjén éppen ők hirdetnek) jeelntősen megnehezíti a dolgukat. A másik, hogy még mindig nem találták eléggé liberalizáltnak a magyarországi piacot, maradtak még olyan szektorok (mint például az egészségügy), amelyeket elkerült a privatizáció. George Herbert Walker tehát egyszerre követelt erősebb kezű, diktatórikusabb - természetesen szolgalelkű - magyar kormányt és államapparátust, valamint liberalizáltabb piacot. A 2006-os választások óta eltelt idő alatt bekövetkezett eseményeket látva nyilván senkit sem lep meg, ha eláruljuk, hogy Gyurcsány Ferenc nem szállt szembe az amerikaiakkal. A Köztársasági Őrezred lapunka t felkereső tagja arról is beszámolt, hogy az amerikai nagykövet rendkívül határozottan adta elő a követeléseiket, Gyurcsány pedig szolgai módon, szinte hajlongva ígérte meg a "reformok" véghezvitelét.

Ez az információnk egyébként alapjaiban rengeti meg mindazt, amit a magyar történelem alakulására is kiható, földindulásszerű változásokat elindító balatonőszödi beszédről eddig hittünk. Ezek szerint ugyanis egyértelműen bebizonyosodott, hogy Gyurcsány Ferenc - akit a lakosság többsége eddig is csupán egy bábúnak tartott - a nemzetközi gazdasági-politikai érdekkörök által mozgatott marionett-figura, mindenféle szuverenitás nélkül. Hihetetlennek tűnt, hogy valaki így tudjon rezzenéstelen arccal hazudni egy egész országnak, mint Gyurcsány tette a választási kampány során, ám a jelek szerint akkor ő még komolyan gondolta, hogy a megszorítások, "reformok" nélkül is tovább kormányozhatja a semmibe Magyarországot. Gazdái azonban rögtön a választási örömmámora pillanatában tudtára adták, hogy szolgai módon teljesítenie kell a feltételeiket, a magyar nép érdekei és várható tiltakozása ellenében is. Nézzünk csak utána az értesüléseinknek, s lássuk a tényeket, miközben az azóta elt elt idő egyértelműen bizonyítja, hogy információink valósak:

Amikor még senki, maga Gyurcsány Ferenc és az MSZP sem beszélt reformokról, sőt még csak nem is gondolt ilyesmire, az amerikai nagykövet már határozottan nyilatkozott arról, hogy nemcsak Gyurcsányék, de Orbán Viktor is elfogadta a "reformokat". A Hetek című lap, rögtön a választások után a következőket írta tudósításában 2006 május 5-én:
"A nagykövet megfogalmazta az amerikai vezetés elvárásait is az új Gyurcsány-kormánnyal szemben. A költségvetés hiányának egyik fő oka Walker szerint a túlméretezett központi apparátus és a helyi önkormányzati rendszer: "Ily módon Magyarországon 3200 kormány működik, ez nagyon költséges, és elriasztja a befektetőket is." - mondta az önkormányzatok ellehetetlenítését kérő nagykövet. Láthatjuk, hogy azóta ez is kezd megvalósulni. A rögtön a választások után készült tudósítás így folytatódik:
"Örülünk, hogy Orbán Viktor kijelentette, a Fidesz konstruktív ellenzék lesz, és bízunk abban, hogy a kormánnyal együtt fog működni a reformok megvalósításában" - mondta George Herbert Walker, kétséget sem hagyva afelől, hogy a parlamenti ellenzék is az ő füttyükre táncol. Ezt olvashattuk a Hetek és más balliberális lapok tudósításaiban, hangsúlyozzuk, azonnal a választásokat követően, május első napjaiban. Mindez tehát megerősíti mostani értesüléseinket, a jeelk szerint informátorunk igazat mond. A balatonőszödi beszéd aztán 2006. május 26-án az MSZP frakcióülésén hangzott el, amelyen Gyurcsány a saját társait is meglepve szenvedélyesen és trágár stílusban hirdette meg a "reformokat".

Nézzük meg mindezek után, hogy a"reformokat" követelő amerikai nagykövet kiknek a nevében beszélhetett, különös tekintettel arra, hogy például David Admon budapesti izraeli nagykövetet azért váltotta le hivatalából Izrael, mert a hazájában korrupciós bűncselekményekkel vádolták meg, hiszen saját érdekeltségébe tartozó cégeknek lobbizott erkölcstelen módon. David Admon tehát a saját szakállára hozott helyzetbe egyes izraeli vállalatokat. Abban az esetben azonban, amikor a különböző titkos társaságokhoz, szabadkőműves páholyokhoz is kapcsolódó világcégek számára csinálnak helyet a nagykövetek, azt nemhogy nem büntetik, de kifejezetten megkövetelik a külképviseletektől. Kérdés tehát, hogy a világ urának szerepében tetszelgő Egyesült Államok nagykövete a saját szakállára követelte-e ki a nemzetközi érdekkörök előtt mindig feltétel nélkül hajbókoló Gyurcsánytól a "reformokat" , vagy netán a világgazdaság 80%-át, s a politikai irányítást is kezükben tartó titkos társaságokon és szabadkőművességen keresztül operáló családi dinasztiák (Rockefeller-, Rotschild-birodalom, stb.), az 1954 óta minden évben összeülő, időnként új, friss tagokkal bővülő Bilderberg-csoport (amelyben a nagy hatalmú politikusok, bankárok, a cég- és médiabirodalmak vezetői ülnek, s amely egyfajta világkormányként működik) utasításait követte. Erre a kérdésre úgy kaphatunk választ, hogy megvizsgáljuk, kicsoda valójában George Herbert Walker, aki - miután fő feladatát elvégezte, a "reformok" következményeivel már nem törődve - 2006. augusztus 18-án átadta a helyét April Foley-nak, az Amerikai Egyesült Államok új budapesti nagykövetének.

Azt már Simon Peresz elhíresült kijelentése óta tudjuk, hogy a világ gazdasági és politikai életét irányító pénzügyi oligarchiák kiemelt fontosságúnak tartják hazánk megszállását. Amennyiben a magyarországi nagykövetek személyét vizsgáljuk, kiderül, hogy nemcsak Izrael, hanem hű szövetségese, az USA is megkülönböztetett figyelmet tanúsít Magyarország és a Kárpát-medence iránt. Nem akárkiket küld ugyanis ide hozzánk. A jelenlegi amerikai nagykövet, April Foley asszony korában két globális világcégnek, a PEPSI-nek és a Reader's Digest-nek volt az igazgatónője, a Washington Post értesülései szerint padig a Harvardon egyetemista korában még együtt is járt, vagyis szerelmi kapcsolatba is került George W. Bushsal. A George Herbert Walker előtti magyarországi nagykövet, Nancy Goodman Brinker ugyancsak Bush legszűkebb környezetéhez tartozik, a Bush család régi barátja, már a jelenlegi amerikai elnök apjának, az idősebb Bush elnökségének idején is a kampánycsapat tagja volt. Nancy Goodman Brinker egyébként a cionista lobbi egyik élharcosa, identitásáról így vallott a Magyar Nemzet 2001. november 22-i számában: "Nagyon szerencsés vagyok, hogy anyám részéről hatodik, apám részéről ötödik generációs zsidó lehetek."
Mindezek után talán nem meglepő, hogyha a Gyurcsánynak 2006-ban a parancsot közuvetítő George Herbert Walkerről eláruljuk, hogy szintén nem akárki, hiszen George W. Bush első unokatestvére. Az amerikai elnök nevében egyébként a W. a Walker rövidítése. George Herbert Walker édesapja, ajelenlegi elnök, George Walker Bush nagymamájának, Dorothy Walker Bushnak a testvére volt, vagysi nagybátyja az elnök apjának, George Herbert Walker Bush exelnöknek. Van azonban még a családi, vérségi kapocsnál is fontosabb kötelék, amely összefonja a két embert. A jelenlegi amerikai elnök, édesapjához, az idősebb Bush-hoz hasonlóan ugyanis tagja a koponya és Csontok Rendjének (The order of Skull and Bones), amely egy szabadkőműves titkos társaság. Ugyanennek a rendnek a tagja George Herbert Walker is, tehát biztosak lehetünk abban, hogy nem a saját szakállára cselekedett, amikor gyakorlatilag parancsba adta Gyurcsánynak a "reformok" végrehajtását, az Új Magyarország programot.

A Times magazin 2000 augusztusi számában kérdezték meg George W. Busht a Koponya és Csontok titkos társaságról:
Riporter: - "Ön meglehetősen hasonló pályát járt be, mint az apja. Andover, Yale Egyetem és Koponya és Csontok. Van esetleg valamilyen lelkiismeret furdalása amiatt, hogy tagja egy ilyen társaságnak?"
Bush - "Nem, nincs semmilyen lelkiismereti problémám, megtiszteltetésnek veszem."
A Koponya és Csontok Rendjének tagjai között egyébként több amerikai elnököt és nagy hatalmú politikust, bankárt, üzletembert is találunk, lényegében mindazokat, akik az USA-t irányítják. Jellemző, hogy a legutolsó elnökválasztáskor két olyan politikus - Bush és John Kerry - közül választhattak az amerikaiak, akik mindketten tagjai a Koponya és csontok Rendjének. Erről így vallott John Kerry szenátor 2003-ban egy interjúban Tim Russert újságírónak:
"Russert: - Szenátor úr! Ön és George W. Bush is a Yale Egyetemre jártak és tagjai a Koponya és Csontok nevű titkos társaságnak. Mit gondol erről?
Kerry: - Nos, nem sokat mondhatok, mert ez titok.
Russert: - Van valami titkos kézfogás vagy kód?
Kerry: - Bárcsak lenne valami ilyesmi, amit elmondhatnék."

Egy évvel később, amikor Bush és Kerry kampányolt az elnökválasztás miatt, Russert 2004 februárjában a sajtótájékoztatóján Busht is szóra bírta:
"Russert: - Elnök úr! Ön és Kerry szenátor is tagja a Koponya és Csontok társaságnak.
Bush: - Ez annyira titkos, hogy nem beszélhetünk róla.
Russert: - Mit jelent ez a társaság Amerika számára? Az összeesküvés-elméleteket gyártók szinte lázban égnek, hogy önök ketten indulnak az elnöki posztért.
Bush: - Azt elhiszem. De nem tudok mit mondani."
Bizonyára emlékeznek olvasóink arra, hogy tavaly szeptemberben az egész világot bejárta az a videofelvétel, amelyen a Floridai egyetem egyik diákja feltett néhány kérdést John kerry szenátornak, aki az egyetemistáknak tartott fórumot, mire az egyetemista fiút lerohanták a teremben lévő rendőrök, majd elektromos sokkolóval hallgattatták el, végül bilincsben elhurcolták. A magyarországi tévécsatornák is kénytelenek voltak főműsoridőben leadni a szó szerint sokkoló képsorokat, ám a segítségért kiáltozó, fájdalomtól üvöltő egyetemistára fókuszáltak, arról azonban szemérmesen hallgattak, hogy mi volt az a kérdés, ami után lerohanták a rendőrök a fiút. Az egyetemista ugyanis azt kérdezte Kerrytől, hogy miként lehetséges az, hogy ő és állítólagos politikai ellenfele, George W. Bush is ugyanannak a titkos társaságnak, vagyis a Koponya és Csontok Rendjének a tagjai. Bár a médiumok átsiklottak e tény fölött, bárki meggyőződhet erről a világhálón látható videofelvételen (cím: http:/ /www.youtube.com/watch?v=tCBcOQkUNjI&feature=related). Nos, mindezek után jogos a kérdés, hogy miféle szervezet a koponya és Csontok rendje?

William Russel és Alphonso Taft alapította meg 1832-ben a Yale Egyetemen a Koponyák és Csontok Rendjét. Az egyik rivális diákcsoport 1876-ben belopakodott a Koponya és Csontok szentélyébe. A "szentély" valójában egy kripta volt, ami a Yale Egyetem területén található jelenleg is. A hívatlan látogatók az alábbiakról számoltak be:
"A nyugati falon, számos más festmény mellett, található volt egy, amely egy nyitott sírt ábrázolt. Egy kőlapon négy koponya látszott, mellettük egy korona, egy kolduserszény, egy bohócsapka, valamint csillagászati eszközök. Az alá írt felirat így szólt: Melyikük volt a bolond, a bölcs, a király és a koldus? Akár szegény, akár gazdag, a halálban egyenlők."
A hamis egyenlőséget hirdető felirat érdekessége, hogy az illuminátusok beavatási ceremóniája által alkalmazott kérdéseket tartalmazta, melyek lényege az isteni rend és szakrális királyságok lebontása volt. Azsidó Adam Weishaupt által alapított felforgató titkos társaságról, a végül szabadkőművességbe beolvadó illuminátusokról pedig korábbi lapszámainkban (2008/1/2/3) már bőven írtunk.

A Koponya és Csontok Rendjének jelenleg 5-600 aktív tagja van és ebből 200 személy olyan pozícióban tevékenykedik, hogy befolyásolhatják az USA törvényhozását. Az alapító Alphonso Taft az Amerikai Egyesült Államok főügyésze, később hadügyminiszter majd ausztriai és oroszországi nagykövet lett. A fia, William Taft már az USA elnöke lett. A másik alapító atya, William Russel Conecticut állam kormányzója lett, ahol a Yale Egyetem is található.

Bush apja és nagyapja is a Koponyák és Csontok oszlopos tagja volt. A jelenlegi amerikai elnök nagyapja, Prescott Bush 1917-ben társaival saját kezűleg ásta ki Geronimo, a legendás apacs indián vezető oklahomai sírját, amelyből magához vette a koponyát. A tény, hogy a koponya a társaság kezében van, akkor vált nyilvánvalóvá, amikor 1983-ban az indián törzsi vezetők Arizonában újra akarták temetni Geronimo maradványait. A Koponya és Csontok egyik névtelenséget kérő tagja közölte Ned Andersonnal, az apacs törzsfőnökkel, hogy a koponya a titkos társaság birtokában van. A levélhez egy fényképet is küldött, és azt állította, hogy a Koponya és Csontok Rendjének tagjai Geronimo koponyáját használják a titkos szertartásaikon. Ned Anderson az FBI-hoz fordult, ám ott áttörhetetlen falakba ütközött. Az FBI folyamatosan kitért a kényes kérdések elől és azt a feltételt szabta Andersonnak, hogy fedje fel az ismeretlen informátorát, csak akkor hajlandóak segíteni neki. A botrány egyre j obban dagadt, mire Jonathan Bush lépett színre (az idősebb Bush testvére) és leült Andersonnal tárgyalni az ügyben. Mutatott neki egy koponyát, amit szerinte a társaság használ a beavatási ceremóniáknál, ám ez nem győzte meg az apacs vezetőt. Anderson állítása szerint a neki bemutatott koponya nem azonos a képen láthatóval, sőt nem is egy felnőtt, hanem egy gyerek koponyája volt. A The Washington Post 1988-ban egy teljes cikket szentelt az esetnek, aminek az volt a címe, hogy "Bush apja kirabolta Geronimo sírját". Mindez az idősebb Bush elnöksége idején történt.
Erről így ír az egyik internetes oldal: "Akárhogy is van, a koponya azóta sem került elő, bár sokan (köztük Ned Anderson is) tisztában vannak vele, hogy hol van. Nagy a valószínűsége, hogy a Bush nagypapára hárult a megtisztelő feladat, hogy az ereklyét megszerezze a társaságnak. Ez lehetett a beavatási próbája, amin sikeresen helyt állt. Sőt az sem kizárható, hogy éppen ez a vakmerő tett miatt vált a Bush dinasztia a Koponya és Csontok kegyencévé. Geronimoról azt tartották, hogy nem fogta a golyó. Lehet, hogy a Koponya és Csontok valamilyen misztikus jelentőséget tulajdonított ennek a legendának és ezért szerezték meg az indián hős koponyáját."

Visszatérve a sötét múltú és jelenű szabadkőműves társaság amerikai vonatkozásairól Magyarországra, a 2006-ban a "reformokról" szóló parancsot Gyurcsánynak átadó George Herbert Walker, volt amerikai nagykövet nem csak a kormánypártoknak adhatott utasításokat, hanem a parlamenti ellenzéknek is. A Koponya és csontok rendje nevű szabadkőműves társaság tagja, George Herbert Walker is jelen volt nemrégiben azon az amerikai magyar nagykövetségen rendezett fogadáson Washingtonban, amelyen átadták a Truman-Reagan Szabadság Emlékérmet. A fogadáson megjelent az amerikai látogatáson tartózkodó Orbán Viktor Fidesz-elnök is. George Herbert Walker volt nagykövet ekkor a sajtó előtt Orbán Viktort Közép-Európa legjelentősebb poli tikusai közé sorolta. Ami nem is csoda, hiszen nagykövetté való kinevezésekor, 2003-ban nem felejtett el hála telt szívvel megemlékezni arról, hogy a 2001. szeptember 11-i terrortámadásokat követően a magyar kormány (amelyet ekkor Orbán Viktor vezetett) vetette fel a világon elsőként, hogy a NATO alkalmazza a közös védelemre vonatkozó 5. számú cikkelyt.
Orbán Viktort azonban személyes barátság is fűzi George Herbert Walkerhez, olyannyira, hogy családjaikkal is összejárnak. Erről így beszélt 2006 szeptemberében Orbán Viktor kampányfőnöke: "A Walker házaspár és az Orbán házaspár között személyes szimpátián alapuló, jó viszony alakult ki, s a két család közötti barátság tovább él a nagykövet missziójának lejárta után is."
Madarat tolláról, embert barátjáról.

Toroczkai László
2009.02.11.
MSZ info-sarok
Dobogó
Kárpátia
^^ Klubtagoknak ^^
20% kedvezmény!

Arany Tarsoly
Magyar Világ
NaPút
Leleplező
Magyar Nemzetstratégia
Lengő bölcső
ÁrpádHír TV
Tárhely szolgáltatás javaslatunk
Ajándék domain név, 500Mb tárhely PHP és MySQL támogatás 10 e-mail cím évente bruttó 10 000,- Ft

www.nlgsys.net
websas.hu

mystat

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.