Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 A 2001 szept. 11.-i merényletek háttere, és az aktuális USA politika

A történelem ismétli önmagát. Ugyan ki emélkszik még az Öbölháború előzményeire, ami 1991 január 17.-én, a (Desert Storm) Sivatagi Vihar hadművelettel vette kezdetét?

Az Egyesült Államok által szállított biológiai és vegyi fegyverekkel vívott Saddam Husszein 1980-1988 között brutális háborút, akkori fő ellensége, Irán ellen.

1988 május 16.-án Husszein bombáztatja Irak északi részét ideggázzal; csak a saját lakosságából 5000 a halottak száma ezen a napon. Az USA, aki akkoriban olyan embereket támogatott, mint Milosevics és Bin Laden, nem tiltakozik a bombázások miatt. Saddam továbbra is az USA kegyeit élvezi. Ez a helyzet akkor változott, amikor 1990 augusztusának elején az iraki invázió megkezdődött Kuwait ellen.

Hirtelen Szaddam Husszein lett a gonosz maga, az aktuális amerikai politikai nyelvezetben. Bush (senior) elnök azonnali katonai intervenciót követelt Kuwaitban és Irakban.

1990 szeptember 11-én Bush (sen.) beszédet tart, melyben először beszél a nyilvánosság előtt az Új világrendről (new world order).

Amikor 1990 októberében egy 15 éves kuwaiti kislányt az amerikai kongresszus emberjogi bizottságán meghallgatnak, az amerikai lakosság háborús kedve egycsapásra fellángol. A kislány, akit csak "Nayirah"-ként neveznek, arról tudósít, hogy egy kuwaiti kórházban, ahol önkéntes szolgálatot teljesített, tanúként látta, ahogy iraki katonák kuwaiti csecsemőket kiszedtek az inkubátorokból és a földre dobták őket.

Bush (sen.) elnök gyakran ismételte ezt a történetet, kiemelve, hogy 312 gyerek esett így áldozatául az iraki brutalitásnak. Még az Amnesty International szervezet is megemlítette ezt az esetet, az 1990 december 19-i jelentésében.

Röviddel később ismertté vált, hogy "valakik" engedélyezték a kislánynak hamis néven valótlanságok kijelentését a kongresszus előtt. "Nayirah"- ról kiderült, hogy a kuwaiti nagykövet lánya. Így 1991 áprilisában még az Amnesty International is visszavonta korábbi jelentését az inkubátor-horrortörténetről.

Ez egy azóta már történelmileg is bizonyított hazugsága az USA-hatalomnak (vagy azoknak akik mögötte állnak), hogy egy számára fontos háborúhoz hozzájusson a CNN támogatásával. Ez az oka annak, hogy szinte SENKI nem tudja mekkora mészárlást végeztek az amerikai erők Irakban: 250.000-en haltak meg a támadások alatt, melyből minimum 150.000 a civil, gyerekek, nők. Fegyvertelen, menekülő emberek lettek tömegesen lemészárolva a levegőből.

A korábbi US védelmi miniszter, Ramsey Clark 1993-ban megjelent Sivatagi vihar c. könyvében ezt írja: "Az népirtás volt.... Irak megtámadása gyakorlatilag kezdettől fogva nem volt más, mit egy háborús bűntett, ami több ezer különálló bűntettből állt össze." Clark 19 pontból álló vádiratot nyújtott be Bush (sen.) elnök ellen háborús bűntett címén, de a vádpontokat elejtették, és a médiában is elhallgatták az ügyet.
Aki ilyesmire képes, az mindenre képes!

Az öbölháború főszereplői a jelenlegi amerikai elnök apja, valamint az akkori védelmi miniszter, Richard Cheney voltak, aki jelenleg az USA ALELNÖKE!!

Nos úgy tűnik, a világbéke ígéretét álszent ürügyként használják a háború céljára, a világgazdaság manipulációját, az állampolgárok ellenőrzését pedig a kritikus vélemények elnyomására.

Az alábbi cikk azt a célt szolgálja, hogy lehetőség szerint minél több embernek módja legyen arra, hogy átlássa azokat az eseményeket, melyek hamarosan a következő hónapokban, években mindannyiunkkal történni fognak.


1. Terroristák, akik névtelenek akarnak maradni, de jó széles nyomokat hagynak.
Egy terrortámadásnál, a mindenkori elkövető terrorszervezet mindig jelentkezik, és kinyilvánítja követeléseit, ill. propagálják elképzeléseiket (lásd RAF, ETA, gerillák, stb).
Csak a titkosszolgálatok nem tesznek ilyet, ha gyilkosságot vagy terrorakciót követnek el, illetve esetenként magányos elkövetőket prezentálnak tettesként.
A 2001. szeptember 11-i merényletek után SENKI nem jelentkezett.
A tettesek nyilvánvalóan ismeretlenek akartak maradni.
Mégis olyan óvatlanok voltak, hogy egy autót, melyben a Korán egy példánya volt, valamint egy arab nyelvű repülési útmutatót otthagytak a bostoni repülőtér előtt, holott tisztában voltak azzal, hogy soha többet nem térnek oda vissza.
Ilyet csak akkor tesz valaki, ha szándékosan hamis nyomokat akar hátrahagyni.

2. Gyanusan gyors háborús kedv.
Már a támadások utáni első órában kijelenti Bush (jun.) elnök, hogy a támadást iszlám terroristák követték el. Nemcsak az elkövetőket, hanem az őket esetleg bújtató országokat is háborúval fenyegeti. Még a legcsekélyebb bizonyíték sem áll senki rendelkezésére az elkövetőket illetően, Bush (jun.) ennek ellenére kissé túl gyorsan tesz világpolitikai méretű kijelentéseket.

3. Kétségbevonható bizonyítékok (1.)
A bizonyítékok gyorsan jöttek, mintegy hívásra:
Állítólag Bostonban megtalálták a terroristák autóját. Majd megtudhattuk, hogy 2 táskát nem "csekkoltak" be, s ez a 2 táska véletlenül a terroristáké, melyeknek tartalma: Korán, arab nyelvű repüléshez való útmutató, egy búcsúlevél útmutatóval a terrorista társaknak. Ez enyhén szólva eléggé valószerűtlen, úgyis mondhatnánk: nem életszerű. Egy fanatikus iszlám terrorista soha nem adná fel poggyászként a Koránját, maximum kézitáskában magával vinné a fedélzetre. Profi pilótáknak nincs szükségük Boeing használati utasításra az utolsó pillanatban, és profi terroristáknak nincs szükségük klisé-szerű utasításokra, mint ahogy az az állítólagos búcsúlevélben áll: "Ellenőrizzétek fegyvereiteket, késeiteket..... mosollyal az arcotokon halljatok meg."

4. Kétségbevonható bizonyítékok (2.)
Szeptember 13-án a médiából megtudhattuk, hogy a WTC romhalmazában találtak egy útlevelet, ami az egyik terroristáé volt. A felrobbanó repülőgépek állítólag még az acélt is megolvasztották. Képes egy útlevél, ami papírból van arra, hogy egy ilyen infernóból kirepüljön anélkül, hogy meggyulladna és elégne?
Mekkora annak a valószínűsége, hogy pont az egyik elkövető útlevele repül így ki a gépből sértetlenül?

5. A filmfelvételek.
A CNN-nek voltak saját irodái a WTC-ben, ezt a CNN többször megerősítette non-stop híradásai közben. A CNN azonban soha nem jelentette, hogy haltak volna meg a munkatársaik közül a WTC porig rombolt épületeiben. A CNN és vezetője, Walter Issacson olyan gyorsan ott volt az esemény helyszínén, hogy a második becsapódást már élőben közvetítette.
Később bemutattak egy felvételt az első becsapódásról, melyet véletlenül egy amatőr készített. Állítólag hallotta a közeledő gép hangját, és elkezdett filmezni.
A gyanús az a felvételen, hogy a kamera nem a gépet keresi, rá se keres, csak az épületre van állítva, ahol SEMMI nem történik, majd pont ott, azon a ponton csapódik be az első gép, ahova néz a kamera. Melyik amatőr lenne képes egy repülő hangjára így reagálni, majd találó előrelátással a megfelelő toronyra irányítani a kamerát?

6. Bush elnök 9 óra előtt látta az első gép becsapódását.
A Fehér Ház hivatalos weboldalán 2 interjú található Bush elnökkel, melyekben arról kérdezik, hogy hogyan érezte magát, amikor a merényletekről hallott.
2001. december 4.-én, válaszként Bush a következőt mondta:
"I was sitting outside the classroom waiting to go in, and I saw an airplane hit the tower -- the TV was obviously on. And I used to fly myself, and I said, well, there's one terrible pilot. I said, it must have been a horrible accident."
www.whitehouse.gov/news/releases/2001/12/20011204-17.html
Ugyanezt nyilatkozta az őt kérdezőknek 2002. január 5-én:
www.whitehouse.gov/news/ releases/2002/01/20020105-3.html
Képzeljük csak el:
Az Egyesült Államoknak, mint világhatalomnak az elnöke azt látja, hogy az USA és a világgazdaság egyik fő szimbólumába belerepül egy utasszállító gép, de ő nagy nyugodtan, napirendje szerint bemegy egy osztályterembe és elmagyaráztat magának egy praktikus olvasással kapcsolatos tanulási módszert.
Ő úgy gondolja, hogy ez a baleset egy "borzasztó rossz pilóta" hibájából adódik.
Először is, köztudottan a New York feletti égen repülési tilalom van érvényben, másodszor pedig soha nem tenne ilyet egy utasszállító gép pilótája.
Már az elnöknek ez a személyes magyarázata is kissé valószerűtlen.
A két becsapódás között 18 perc telt el. Bush várt egy kicsit, majd fogadták az iskolában, ahol gyerekekkel is találkozott, és a magyarázatokat is végighallgatta.
Mennyi ideig tarthatott ez? Bizonyára 10-15 percig, a szigorú, zsúfolt, és gyors napi programját feltételezve. Ez azt jelenti, hogy amit Bush a képernyőn látott, az maximum 3-8 perccel az első becsapódás után lett leadva.
Csakhogy ebben az időpontban még egy TV állomás sem sugározta az első becsapódás képeit. Mit láthatott Bush elnök?
A www.apfn.org webcímen a következő kommentárt olvashatjuk ezzel kapcsolatban:
"Ha abból indulunk ki, hogy egy titkosszolgálat hagyta jóvá a merényletek elkövetését, legvalószínűbb a CIA, akkor az is valószínű, hogy akik a szálakat a háttérben irányítják, akarták, hogy Bush, a "bűnössé tevő" előzetes töblettudással rendelkezzen. Egy CIA általi élő közvetítést látott volna limuzinja speciális készülékén?"
Ne felejtsük el, hogy apja, Bush (sen.) korábban a CIA főnöke volt.
Bush elnök tehát bemegy az osztályterembe, majd egy kis idő után, jön delegációjának vezetője, Andrew Card, aki közli vele, hogy egy második gép is belerepült a másik WTC toronyba. Bush meglepően nyugodt marad, még egy gyerekcsoportot is meghallgat, akik állattörténeteket olvasnak fel neki, ám egy
fél órával később nyilvánosan már bosszúról és háborúról beszél.

7. Egy összehangolt akció, melyet lehetetlen külföldről koordinálni.
1 órán belül 4 nagyhatótávolságú utasszállítógép eltérítése olyan magasszintű komplex szervezést igényel, amit semmilyen terrorcsoport nem képes külföldről létrehozni. Minden biztonsági rendszert ki kellett játszani, s mindazt úgy, hogy semelyik ország titkosszolgálata ne szerezzen róla tudomást; s ez gyakorlatilag ma már képtelenség, azaz lehetetlen ( műholdas megyfigyelés, telefon-internetkommunikáció megyfigyelése), főleg, ha a szervezést egy arab országból, vagy Afganisztánból irányították volna.

8. Szokatlanul üres repülőgépek.
Járat AA 077:289 Hely, 64 utas (a gép 3/4-e üres)
Járat AA 011:351 Hely, 92 utas (a gép majdnem 3/4-e üres)
Járat UA 175:351 Hely, 65 utas (a gép 4/5-e üres)
Járat UA 093:289 Hely, 45 utas (a gép 4/5-e üres)

Az American Airlines (AA) és a United Airlines(UA) mindig ilyen kevés utassal repül? Mert akkor rég tönkrementek volna. Éppen ezért, ha egy társaság gépén kevesebb, mint a helyek 50% van eladva, a légitársaságok álltalában lemondják az utat, illetve más járataikkal kombinálják, mert egy légitársaság sem engedheti meg magának félig teli gépek üzemeltetését. Főleg ebben az esetben, mert az utak különösen hosszúak voltak (Keleti parttól Kaliforniáig), s ilyen utaknál a nem gazdaságos utasszám igen magas veszteséget jelent. Egyébként pedig normális esetben soha nem történik az meg, hogy egy gép 75-80% ig üres.
Aznap azonban 4 gép szállt fel egyszerre, ilyen kevés utassal! (www.eirna.com)
A merénylethez nagy Boeing gépekre volt szükség, teli tankkal (45.000 l kerozin), ám relatív kevés utassal, de nem emberségből, hanem azért, hogy a 289, vagy 351 utas nehogy lefegyverezze az elkövetőket. Ez valós veszély volt, és ez be is következett, a 4/5-ig üres UA 093-as járaton, ahol az utasok védekeztek, s ezáltal a gép idő előtt le is zuhant.
Melyik terrorszervezet képes elérni, hogy telitankolt repülők, hosszútávú járatként,
kevés utassal induljanak, annak ellenére, hogy ez a légitársaságnak magas anyagi veszteséggel jár?


9. Körözött terroristák nevei az utaslistán.
Pár nappal a támadások után, nyilvánosságra hozták az utaslisták alapján azoknak a neveit, akiket terroristaként azonosítottak, köztük az FBI által is keresett terroristák neveit, mint Atta, Alomari, stb. Ez azt jelenti, hogy az összes terrorista a SAJÁT NEVÉRE foglalt jegyet a járatokra!!? Többet közülük köröztek!
És senki nem vett észre semmit...

10. Mindkét torony váratlan összeomlása.
A két torony összeomlását hivatalosan azzal magyarázzák, hogy azok az emeletek, amikbe a gépek becsapódtak, rázuhantak az alattuk lévő emeletekre, és ezek tömege okozta a torony összedőlését. Ez a magyarázat nem indokolja, hogy miért zuhant össze az alapokig mindkét épület.
Erre azt mondják, hogy a felrobbanó kerozintankok megolvasztották az emeleteket tartó acélhornyokat. Ez az acélszerkezet 1300°C tól olvad meg.
Szénhidrogének, mint a kerozin, égés közben maximum 800°C -t érnek el, ezt is optimális égéskörülmények között, azonban egy acél és azbeszt közeg, nem nevezhető optimális közegnek.
A tűzoltóság szakemberei, akik szakértőnek mondhatók, csak azért mentek föl a tornyokba, mert meg voltak arról győződve, hogy nincsenek közvetlen veszélyben.
Azóta bebizonyosodott, hogy az első tűzoltócsapatok Orio Palmer és Ronald Bucca vezetésével a 78.-emeletig, azaz a becsapódás helyszínéig eljutottak.
Egyikőjük sem tudósított 1300°C forróságú tűzről és olvadó acéltartókról, és még statikailag instabil elemekről sem, amit az is bizonyít, hogy erősítést kértek.
Pár perccel később a torony leomlott!
(Csak most, hónapokkal később szabadott az ő családtagjaiknak azoknak a rádióbeszélgetéseknek a felvételeit meghallgatniuk, amik akkor elhangzottak, igaz azzal a kitétellel, hogy soha senkinek nem beszélnek a hallottakról!)
Ezt vizsgálja jelenleg az amerikai szerző, Eric Hufschmid könyvében, melynek címe Idő fájdalmas kérdésekhez (Time for Painful Questions).

11. A tanuk robbanásokról beszélnek.
Több túlélő, akik ki tudtak menekülni az épületekből, egymástól függetlenül, élő TV interjúkban számoltak be robbanásokról. Pl. Steve Evans is, aki a BBC-nek így nyilatkozott: "Történt egy robbanás. Nem gondoltam, hogy ez egy robbanás volt, de a torony teljes alapzata megremegett! És akkor, amikor már mi kint voltunk, bekövetkezett a második robbanás, majd azt követte egy egész sorozat robbanás.....
Döbbenetes, hogy ez a robbanás, a robbanások sorozata ilyen pusztítást végzett."
Egy szinesbőrű üzletember, aki teljesen porosan rohant ki a WTC-ből, a következőket mondta a Dán DR-TV1 nek: "A nyolcadik emeleten egy hatalmas robbanás letaszított a lábamról."
A német Sat1 csatorna szintén élőben mutatott embereket, akik a tornyokból menekültek kifelé. Egyiküket, Tom Canabant azonban még interjú közben, menő kamera előtt állított meg két FBI ügynök, majd elvezették.
Azonban több tűzoltó is hallotta a robanásokat. Louie Cacchiolo, szintén tűzoltó,
a következőket nyilatkozta a People magazinnak: "Az embereimet felvittem lifttel a 24. emeletre, hogy evakuáljuk az ott lévő irodai dolgozókat. Amikor utoljára jöttünk lefelé, egy bomba robbant."
Valóban mindkét torony precízen zuhant önmagára, csak port és romokat hagyva maga után. Robbantási szakértők szerint magasfokú precizitás kellett volna ahhoz, hogy a tornyok ilyen szabályosan omoljanak össze.
Egy igen tekintélyes robbantási szakértő rögtön, a romok helyzetét látva azt a feltevését hangsúlyozta, hogy az épületeket robbanóanyag segítségével döntötték romba. Ez a szakértő, Van Romero az Újmexikói Bányászati Technológiai Intézet alelnöke volt.

12. Bizonyítékok megsemmisítése.
Ha nem a repülőgépek becsapódása, hanem ténylegesen robbantások okozták a két torony teljes összeomlását, ennek a nyomai fellelhetőek lennének a romok között. Pontosan ez a vizsgálat maradt el. Valamilyen rendeletre hivatkozva, még mielőtt egy vizsgálóbizottság összeállhatott volna, a romokat gyorsan eltakarították!
William A. Manning, az amerikai tűzoltó magazin, a Fire Magazine főszerkesztője ezt a tettet nyilvánosan a "bizonyítékok megsemmisítésének" nevezte.
2002 március 6.-án a kongresszus tudományos bizottsága azt közölte, hogy a vizsgálatokat akadályozzák, mert "Néhány fontos acéloszlopmaradvány eltűnt, MÉG mielőtt a vizsgálatot végzők a szerencsétlenség helyszínére érkeztek volna"!
A fémroncsok gyors eltakarításáért egyedül egy cég, a Newark-i "Metal Management" volt felelős. Csak Shanghaj-nak több mint 50.000 tonna szétroncsolt fémtartószerkezetet adtak el, ócskavasként. A cég mellesleg ragyogó teljesítményével mellékesen 3 millió dollárt keresett.

13. Előrelátó, ominózus pénzügyletek.
2001 július 26.-án Larry Silverstein úr mindkét WTC torony bérleti jogát megszerezte. Ez hála
az ausztrál-izraeli partnerének, Frank Lowy-nak, nagyon előnyös kondíciókkal sikerült neki. Lowy, Lewis Eisenberg barátja, aki vezetője az amúgy állami kézben lévő New York-i kikötői hivatalnak, amihez a WTC tartozott. Az ingatlanspekuláns Larry Silverstein azon nyomban 3,55 milliárd dollárra biztosította a WTC komplexumot, amely összeget a bónusz járadékokkal együtt be is fog kaszálni, mint ahogy azt ingatlan-konszernének média főnöke Harold Rubenstein nyilvánosan közölte. 48 nappal azután, hogy megkötötte Eisenberggel a bérleti jogi szerződést, a WTC ből nem maradt más, mint egy hegy ócskavas és törmelék.

14. A biztonsági rendszer hihetetlen meghibásodása a Pentagonnál.
8.45-kor csapódott az első gép a WTC első tornyába, 9.03-kor a második.
9.30-kor Bush már háborúról beszél Amerika ellen. Mégis, 9.47-kor, egy órával az első merénylet után,
a VILÁG legjobban biztosított épületébe, melynek saját radar- és rakétarendszere van, a Pentagon épületébe is belezuhant egy repülőgép. A Pentagon elleni merénylet nem következett be váratlanul. A gép már egy órája letért az előírt légifolyósóról, és akkor már az egész országban, s különösen a biztonsági erőknél, legkésőbb 9.03-óta a legmagasabb készültségi fok volt elrendelve. A francia szerző, Thierry Meyssan megjelent könyvében, melynek címe a "L'Effroyable Imposture" - magyarul : A megrendezett terrorizmus (a könyv pl. Németországban megjelent a Kassel-i Defacto kiadónál www.edition-defacto.de) -, fotókat közöl a becsapódás helyéről a Pentagon épületében. A fotók mellett, az arányok érzékeltetéséhez, a Boeing gépet is megmutatja.
A Boeing szárnyfesztávolsága körübelül a háromszorosa a fotókon látható relatív szűk becsapódási lyuknak, mely a Pentagon épületén keletkezett! Máig vita tárgya, hogy találtak-e repülőgéproncsokat a helyszínen.
Tényleg egy repülőgép csapódott be a Pentagonba? Vagy esetleg itt is bombákat használtak? Ez mondjuk
megmagyarázná, hogy miért nem látta SENKI a repülőgépet. Na de akkor hol volt az a gép?

15. A titkos Bush-Blair feljegyzések.
A tekintélyes angol újság, a "London Telegraph" 2002 október 8.-i számában nyilvánosságra hozott olyan információkat, melyek szerint az IRA több titkosított telefonbeszélgetést hallgatott le, melyek Bush és Blair között hangzottak el. A beszélgetésekben Bush elárulja titkos szándékait az iraki háborúval kapcsolatban, és azt is, hogy előre tudott a szeptember 11.-i merényletekről.
Az interneten megjelent Telegraph cikk címe , amit a lap írországi tudósítója, Thomas Harding írt, így hangzott: "Bush-Blair transcript seized by IRA spyes" -magyarul: A Bush-Blair kódot az IRA megtalálta. Harding ezt írja: "A bizalmas dokumentumok, melyek az IRA kémei kezébe kerültek, dekódolt telefonbeszélgetéseket tartalmaznak, melyek Tony Blair és Bush elnök között zajlottak. Ezt tegnap a biztonsági szolgálatok (security sources) is megerősítették.... A közlemény, hogy az IRA titkos dokumentumokhoz jutott, az Egyesült Államokban valószínűleg a megdöbbenés egész hullámát fogja elindítani.
Davi Trimble Észak-Írország miniszterelnöke és képviselője az Ulster-i unionistáknak, a republikánus kémtörténetet a következőkkel kommentálta: "10x rosszabb ez, mint a Watergate."!!! A titkos dokumentumok leleplezték, hogy mit árult el Bush (jun.) Blair-nek Irakkal kapcsolatos szándékairól. Bush nehézségekről beszél egy Irak elleni háború elkezdésével kapcsolatban, mert az összes titkos felderítési adat szerint, Irak semmilyen katonai fenyegetést nem képvisel. Ebben az összefüggésben beszélt a továbbiakban Bush és Blair az olajkérdésről. Bush hangsúlyozza, hogy a Szaud-arábiai olajkészletek sokkal csekélyebbek, mint az iraki készletek. Irak a Bush-féle olajbirodalom számára igen fontossá vált, mert cége egy 11 milliárd dolláros pert nyert a konkurens TEXACO-val szemben. Így a Bush-féle PENNZOIL cég a korábbi TEXACO területeket veheti célba. A továbbiakban kiderül a dokumentumokból, hogy Bush (jun.) azért retteg egy élő Husszeintől, mert attól tart, hogy Saddam tudja, s így tanuként léphet fel Bush (sen.) ellen, annak az Irak-iráni háború létrejöttében játszott szerepe miatt. Akkoriban Irán ellen az irakiak vegyifegyvereket vetettek be, mely fegyverek vegyi hatóanyagai az amerikai LaFarge cégtől származtak. Bush (sen.) volt akkoriban ennek a cégnek a fő tulajdonosa. A cég elnöke pedig akkoriban Hillary Rodham Clinton volt!!! (lásd www.gulfwarvets.com, valamint a "Spider's Web-The secret history of how the White House illegally armed Iraq", von Alan Friedman (Journalist der "Financial Times of London"), Bantam Books, 1993.-c. könyvet)
A továbbiakban Bush és Blair arról a veszélyről beszél, hogy a Mossad által zsarolhatókká válhatnak azáltal, ha kiderül, hogy tudtak előre a szeptember 11.-i merényletekről. Hogy ez a hír ne terjedhessen tovább, ezt a témát legmagasabb körökből, az úgynevezett "D-feljegyzéssel" látták el.
S ha mégis kiszívárogna valami a titkos beszélgetésekből, azt hamisítványnak fogják kikiáltani.
Ha valaki az angol törvényhozásba beágyazott "D-feljegyzést" Angliában megszegi, a rendőrség különleges egysége az érintett szerkesztőség számítógépeit, nyomdagépeit, irodai eszközeit, de még az autóit is lefoglalhatja.
Mégse sikerült teljesen megakadályozni, hogy ez az információ ne terjedjen tovább.
Lásd még: www.skolnicksreport.com ("THE OVERTHROW OF THE AMERICAN REPUBLIC", Part 18 by Sherman H. Skolnick 10/8/2, "Secret Transcripts expose Bush")

16. Ki húzott hasznot a merényletek időzítéséből?
A terroristák nagyon pontosan tervezik meg merényleteiket és azok időpontját.
2001 nyarán világszerte egyre hangosabbá vált a kritika az USA és Izrael politikájával szemben.
A Dél-afrikai rasszizmus elleni konferencia csúcspontja az volt, amikor az USA-t és Izraelt rasszizmussal vádolták. A Durban-i záróprotokollban a következőket fektették le: "A rabszolgakereskedelem az emberiség elleni bűntettnek számít". Ez a határozat biztosította sok harmadik világbeli ország követelését jóvátétel fizetéséért az Egyesült Államokkal szemben a több száz éves rabszolgakereskedelem miatt, miután US-zsidó világszervezetek a második világháborús üldözésekért hatalmas összegű jóvátételeket követeltek. Az USA és Izrael képviselői tüntelőleg kivonultak a konferenciáról, annak állítólagos antiszemita tendenciája miatt. A világ közvéleménye felfigyelt az amerikai hatalmi politikára és protestált a maga részéről.
Az amerikai-izraeli imázs mélyponton volt és az igen különös körülmények között megválasztott Bush (jun.) pedig nevetség tárgyát képezte.
Iszlám terroristák számára 2001 szeptemberében elkövetni egy merényletet, a legnagyobb ostobaság lett volna. Amire az USA és a proizraeli erők számára ebben a fázisban szükség volt, az nem volt más, mint egy iszlám szélsőségesek által elkövetett brutális merénylet, melynek hatására az USA az áldozat szerepébe kerül, és a kocka máris fordul. Pontosan ez történt 09.11.-én; a kívánt hatás: Amerika és az egész nyugati világ egyesült a terrorizmus elleni harcban. Iszlám terroristák számára a következményeket nem volt nehéz belátni.
Logikus dolog lett volna egy olyan időpontban, amikor a világ közvéleménye soha nem látott mértékben kritizálta az USA politikáját, mindezt egy őrült terrorakcióval romba dönteni és az iszlám ellenségeinek ezzel ideális ürügyet szolgáltatni egy ellencsapáshoz??(www.larouchepub.com)
"A világnak most világháborút kell folytatnia Izrael ellenségei ellen azért, ami New Yorkban és Washingtonban történt" - idézi Ehud Barak volt izraeli miniszterelnököt a Le Monde 2001.09.13-i számában.

17. A Bin Laden beismerő videó.
2001 decemberében hirtelen előkerül egy videófelvétel, amit állítólag US-csapatok véletlenül Jalalabad-ban találtak. Egy afgán város poros romjai között, az amerikai katonák találnak egy videokazettát. Minden városban amerre járnak, minden videokazettát megnéznek? Nem afgán felirat állt a kazettán, hogy ennyire feltűnt nekik? Vagy esetleg angol nyelvű? Vagy a kazettának egészen más a története?
Mindenesetre a kazetta éppen a megfelelő időben került elő, amikor a kezdeti háborús eufória már lecsengőben volt, s így a világ közvéleménye megint felrázódott. Maga a felvétel nagyon sötét és a rajta lévő hangok is igen rosszul hallhatóak. A döntő mondatok elhangzásakor Bin Laden arca nem is látszik a sötétben. Bin Laden ismerői szerint nem az ő hangja és beszédstílusa hallható a felvételen.
Más szintén kritikus megfigyelők szerint meg sem lehet állapítani, hogy a rosszul megvilágított turbános alak egyáltalán a hírhedt terrorista-e. Nagyon valószínűtlen, hogy Bin Laden (aki tagadja, hogy a felvételen ő van) egy videokamera előtt hencegne a merényletekről, illetve, hogy menekülő Al-Quaida tagok pont ezt a videofelvételt felejtenék magukkal vinni! Amit Bin Laden a felvételen mond, az pont az amit a háborús kedvű amerikai vezetők hallani akarnak. Amit állítólag Bin Laden a videón mond, az gyakorlatilag lehetetlen: mégpedig, hogy a merényleteket ő és Mohammed Atta szervezték meg Afganisztánból és arab országokból, és hogy a társaik gyakorlatilag a merényletekig nem is tudták mi az akciók célja!! Ennek ellenére mégis képesek voltak 2 gépet mérnöki pontossággal nekivinni a WTC tornyoknak, illetve 1 géppel rázuhanni a Pentagonra, mégpedig előzetes ismeretek nélkül!!

18. A kábítószer komponens.
1979 óta, a Szovjetúnió afganisztáni intervenciója óta támogatja az USA és a CIA különösen az afgán felkelőket, melynek következményeként az ország a világ legnagyobb nyers ópiumszármazék előállítójává vált.
A Tálibok 2001 februárjában megsemmisítették a történelmi Buddha szobrokat és a teljes ópium termést (US tulajdon!!). Ezt az eseményt a nemzetközi sajtó is közli 2001 május 17.-én, még Colin Powell-nek is meg kell dícsérnie a tálibokat, a kábítószer elleni harcban végzett munkájukért. 43 millió dollárt ígér jutalmul nekik!
Az Egyesült Államok még 2001 májusában is nyíltan támogatta az afganisztáni tálib rendszert, ami egyébként is amerikai támogatással jött létre.
Micheal C. Ruppert, volt Los Angeles-i rendőrtiszt a www.copvcia.com-on nyilvánosságra hozta jelentését,
ez ügyben: Még röviddel ezelőtt is Afganisztán szállította a globális nyers ópiumszármazékok 75%-át, mely
a CIA jelentős bevételét képezte. A CIA jelentős részt vállalt az afganisztáni heroinlaboratóriumok kiépítéséből. A termesztők 300$/kiló összeget kapnak, a nagykereskedők vásárlásnál 10.000$-t fizetnek.
Melyik más terméken van ekkora haszon? A tiszta éves nyereség több mint 1 billó US$.
Az afganisztáni Északi Szövetség időközben beleegyezett, hogy újra termel ópiumot, ha újra hatalomra kerül.
Ki hiszi még el azt, hogy a több millió tonna kábítószer, amit évente forgalmaznak, valamiféle magányos dílerek cipősarkába rejtve kerül be a különböző országokba?
Nem, itt egész repülőgépszállítmányokról van szó, és a szolgálatok megint semmit nem vesznek észre, pontosan, mint 09.11.-én.


19. Az olaj komponens.
Jóideje ismeretes, hogy a Kaszpi-tenger vidékén (Georgia,Csecsenföld) hatalmas olajkészleteket fedeztek fel. Amerikai oljkonzorciumok Pakisztánon és Afganisztánon keresztül vezetékeket akarnak kiépíteni lefelé az Arab-tengerhez. Időközben már mindkét ország kormányai készek együttműködni az amerikai nagyvállalatokkal. Az egyik olajcég, mely a vezetékeket építené és már tanulmányokat is készített, az a Halliburton, melynek mostani főnöke az a Richard "Dick" Cheney, akit Bush (jun.) elnök nevezett ki alelnökké, és aki már papa Bush alatt, mint védelmi miniszter, az Olaj-Öböl háború alatt olyan bátran megvédte az amerikai érdekeltségeket.

20. A dátum.
Szeptember 11.-e már korábban nagyobb események dátuma volt.
1978. 09.11.-én írták alá a Camp David-i egyezményt.
1990.09.11.-én röviddel az Irakiak kuvaiti inváziója után tartotta meg Bush (sen.) elnök azt a beszédét, melyben először követelte nyilvánosan az "Új világrend" szükségességét.
Napra pontosan 11 évvel utána, 2001.09.11.-én történtek azok a merényletek, melyek után a világ nem úgy néz ki többé, mint korábban.
Ez pedig 23 évvel történt Camp David után, amire Wilson regénye, az "Illuminatus" emlékeztet minket, melyben a hátsó hatalmak számára olyan fontos 23-as számról van szó.(lásd www.prophecyandpreparedness.com)
A Pentagon épülete, ami szintén érintett volt a merényletekben, kapcsolódik a dátumhoz.
Az okkult jelentésű ötszög alakú épület alapkövét ünnepélyes ceremónia kíséretében, 1941.09.11.-én tették le, melynek 60. születésnapját egy "különleges" tűzijátékkal ünnepelték.

09.11.-től pontosan 111 nap van hátra az év végéig. Ezekkel a dátumokkal és számokkal különböző okkult tényezők vannak kapcsolatban.
Iszlám terroristák soha nem használnák a számmisztikában és az asztrológiában - mely praktikák szerintük a "sátán eszközei" - jelentéssel bíró dátumot akciójuk időpontjához.
Ez a számmisztika a talmudi Kabbala-nak felel meg. Ezen irányzat képviselői MINDEN lépésüket bonyolult technikákkal előre kiszámítják, mely technikák a nem beavatottak számára teljesen érthetetlenek.

21. A WTC tornyok szokatlanul üresek voltak.
A WTC tornyokban egy átlagos napon több, mint 50.000 ember dolgozott.
Ha fanatikus terroristák lettek volna az elkövetők, egy ilyen gondosan kidolgozott merényletet
bizonyára akkor hajtottak volna végre, amikor "minél több átkozott kapitalista üzletember" tartózkodik a tornyokban, ergo bizonyára nem 9 óra előtt, amikor még kevesen vannak az épületekben, és a felsőbb vezetők sincsenek a helyükön. Kezdetben több tízezer áldozatról szóltak a híradások, ám a számok gyorsan csökkentek. Hónapokkal később újra lefelé korrigálták az áldozatok számát. 2002.01.09-én az áldozatok száma 2893, beleszámítva a repülőgépeken lévőket személyzettel, valamint a 300 tűzoltót.
Ez "csak" 1200 személy TORNYONKÉNT.
Ez így is borzasztó, de akkor is marad a TABU kérdés:
Hol voltak a többiek???
Rögtön egy másik tabukérdést vet fel az első kérdés, mégpedig: A támadások utáni híradások szerint a WTC tornyok voltak az arab világ szemében a cionista-zsidó világgazdasági hatalom fellegvárai, és ezért lettek a támadások fő célpontjai.
Ezen körök hány magasrangú vezetője vált a merényletek szerencsétlen áldozatává?

22. Haszon a tőzsdén.
2001 szeptember 17.-én a CBS "60-Minutes" c. műsorában a következőről tudósít:
Magasrangú amerikai személyiségek a kormány és a CIA köreiből, röviddel 09.11. előtt eladták a légitársaságokban lévő részvénycsomagjaikat. Hivatalosan erre azt közölték, hogy az eladásokat követik, de semmi nem történt és az ügyet többet fel sem említették a médiában.
Független nyomozati szervek felfedezték, hogy a legaktívabb személy a börzei tranzakciókban
egy bizonyos A. Krongard nevű úriember volt, aki a CIA Executive Director-ja, azaz a CIA hivatalban lévő igazgatója. (Lásd pl.. in http://globalresearch.ca/articles vagy www.tetrahedron.org)

23. Hangulatkeltés az új világrendhez.
A harmincas évek óta tündököl az 1$ bankjegyeken egy piramis képe, "a mindent látó szem"-mel, alatta a következő felirat "Novus Ordo Seclorum"-magyarul "új világrend". Amióta Bush (sen.) 1990.09.11-i megtartotta beszédét, a kifejezés általánosan ismert. Az amerikai rezsim, amely a jelenlegi elnököt kissé ironikusan békeszeretőnek mondja, nagyon is harcias. Mióta a bölcs amerikai elnök, Monroe által hozott törvényt (semmilyen helyi konfliktusba való be nem avatkozás, az USA területén kívül) az első világháború alatt Wilson elnök eltörölte, az amerikai rezsim számtalan háborút viselt, és olyan tömeggyilkosokkal, mint pl. Sztálin, leállt tárgyalni. Gondoljunk csak a II. világháború végén a békekonferenciára, ahogy az amerikaiak "békésen" ücsörögtek Sztálin melett.
Milyen volt az amerikai béke a II. világháború után?
Míg zajlott a hidegháború, tényleges háborúk is folytak USA jelenléttel:
Korea (1950 - 1953), Guatemala (1954, 1967 - 1969), Indonézia (1958), Kuba (1959 - 1961), Belga-Kongo (1965), Vietnam (1961 - 1975), Laos (1964 - 1973), Kambodzsa (1969 - 1970), Grenada (1983), Iran (via Irak, 1980 - 1988), Líbia (1986), Panama (1989), El Salvador, Nicaragua (nyolcvanas évek), Irak (1991 óta), Bosnia (1995), Sudan (1998), Szerbia (1999).
És most Afganisztán.
Nemsokára Szomália? Irak? Jemen?
Hova fog ez vezetni?

24. Mit jelent mindez?
A szeptember 11.-i terrortámadások nem "egy Amerika elleni" támadások voltak, mint ahogy azt MINDIG is hangoztatták, hanem egy támadás a demokrácia, és a jogállamiság ellen.
A WTC tornyokat szándékosan robbantották fel és a repülőgépeket is csak ürügyként használták fel, hogy legyen indok egy világot rengető változásra - s mindezt az ördögien zseniális tettet az egész világ szeme láttára -, hogy a tervek valódi kiagyalói rövid- és hosszútávú céljaikat egycsapásra elérjék. Valamint, hogy a számukra megfelelő eszközök alkalmazásának semmi ne álljon az útjába.
Mindenesetre a számtalan egyértelmű nyomból logikus a következtetés:
Ezt a sátáni tettet a legmagasabb körök tervezték és hajtották végre, olyan körök, amik gyakorlatilag KORLÁTLAN anyagi hatalom fölött rendelkeznek, titkosszolgálati körökben szintén korlátlanok a lehetőségeik, és rendelkeznek bármikor félrevezethető, vagy fanatizált Kamikázé-végrehajtókkal. Ez a valóban embertelen tett fog elég ürügyet szolgáltatni számukra ahhoz, hogy földünk, társadalmaink szerkezetét, a terrorizmus elleni szent harc és a biztonság álcája alatt radikálisan saját szándékaiknak megfelően átalakítsák, mellesleg hatalmas nyereségekre szert téve az olaj- és kábítószerüzleteikkel.
Az amerikai kormány már most rendszeresen átlépi a jogállamiság kereteit, és saját alkotmányát veszi semmibe, ill. érvényteleníti annak pontjait, s a polgárjogok a terrorizmus elleni harc ürügyén folyamatosan sérülnek, a saját határain belül. Egyre több a terroristaellenes törvény, ami sérti az állampolgárok jogait, melyek igazi célja a TOTÁLIS és globális ellenőrzés.
Ezt a folyamatot támogatja a technikai "haladás" is, melynek már most bármikor bevethetőek lennének az "áldásai", ( bőr alá épített ID chip-ek, ujjlenyomatos polgári igazolványok, stb.); ez már csak idő kérdése és a kézpénzforgalom helyetti bankkártya rendszert is leváltja egy még ellenőrizhetőbb technika, és még sorolhatnánk.

Ami 2001.09.11-én történt, az nem a vége, hanem csak a bevezetője további hihetetlen eseményeknek és hazugságoknak, melyeket valószínűleg már nem lesz ennyire könnyű átlátni.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.