Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Tüntetés az MSZP irodája elött

2009.04.07

 

 

Tisztelettel köszöntöm a megjelenteket.

Máté Katalin vagyok a JOBBIK várpalotai szervezetének tagja.

 

Azért hirdettük meg ezt a gyűlést, mert hangot szeretnénk adni nemtetszésünknek, hogy a szocialisták és a magyar gyűlölő SZDSZ a nyakunkba akarja ültetni miniszterelnöknek Bajnai Gordont.

 

Követeljük, hogy oszlassák fel a parlamentet és új választásokat írjanak ki.

 

Mivel az SZDSZ és az MDF az új jelölt Bajnai Gordon mellé állt, lehetősége van a kisebbségi kormányzásra.

A mostani közvélemény kutatások szerint az SZDSZ 1 %-on áll, vagyis előrehozott választások esetén nem lenne esélye a parlamentbe kerüléshez, ezért az MSZP mellé állt. Elfogadták Bajnai Gordon programjának nevezett förmedvényét, ami csak megszorításokat tartalmaz.

 

Főbb pontjai többek között:

-  a nyugdíjkorhatár gyors emelése,

-  a táppénz általános mértékének 60 %-ra csökkentése

- a családi pótlék befagyasztását, valamint a családi pótlék jogosultsági korhatárának   lecsökkentése

-  GYES és GYED időtartamának összesen két évbeni maximalizálása

-  idén július 1-től felfüggesztené a  lakástámogatásokat /szoc.pol./

- gáz- és távhő kompenzációt még ebben az évben csökkentené, jövőre pedig fokozatosan megszüntetnék  az energiahatékonysági támogatások fenntartása mellett.

 

Hol szerepel a multik megadóztatása, parlamenti képviselők tiszteletdíjának csökkentése, egyéb  juttatásaik csökkentése, netán  megvonása, a parlament kiadásainak szűkítése?

 

Ne újra a kisemberek nadrágszíján húzzanak, ne akarják a nyolcadik bőrt is lehúzni rólunk.

Sorsunk irányítását saját kezünkbe kell venni.

Ahogy a minap mondta Várpalota polgármestere: kapára, kaszára! Meg kell szorítani a nadrágszíjat, de nem a derekunkon, hanem az ő nyakukon.

 

Bajnai Gordonnak elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy emberek lettek öngyilkosok miatta, kilátástalan helyzetbe kergette őket.

 

Bizonyára hallottak a Hajdúbét Rt-ről.

1. lépés

Adva van a baromfifeldolgozó-ipar. A brazil fagyasztott csirkeimport rázúdításával megkapta a kegyelemdöfést.

 

2. lépés

Az OTP-n keresztül a haláltusáját vívó, a libatenyésztőknek amúgy is százmillióval tartozó vállalatnak állami tőkeinjekciót adtak.

 

3. lépés

Kivették a vállalatból, ami kell.

 

4. lépés

Szabályos tőzsdei keretek között kivéreztetett vállalatot eladták egy strómannak.

/stróman: az a személy, aki egy kétes hírű vállalkozáshoz adja a nevét, az igazi bűnösök helyett elviszi a balhét, és ha a kedélyek elcsitultak, megkapja a fizetségét. /

 

5. lépés

Az állami tőkeinjekcióval föltuningolt vállalatból, amit lehetett a Wallis csoport vett ki, akik a tranzakcióig birtokolták a vállalatot, amit Bajnai Gordon képviselt.

 

Az elégedetlen libatenyésztők többször is hiába követelték az összesen 6 milliárd forintnyi kár kifizetését, ez nem történt meg. Többen közülük öngyilkosságba menekültek, vagy belebetegedtek kilátástalan helyzetükbe.

Bajnai Gordonnak csak annyi megjegyzése volt a történtekhez, hogy így alakult.

 

Idézném egy tönkrement libatenyésztő, Szűcs Lászlóné véleményét erről az emberről.

„Annyira dühös voltam, amikor megláttam, hogy elsírtam magam. Egy ilyen embert akarnak kinevezni, aki ennyi pénzt ellopott, családokat tett szerencsétlenné? Ki találhatta ki, hogy odategyék? Mire fel? Még nincs neki elég? Már annyit lopott. Nincs elég? Ő akarja helyrehozni Magyarország problémáját? Ő soha, soha nem fogja helyrehozni, soha.”

 

Felháborító, hogy egy zsigeri magyarellenes, törpepárt dönti el, hogy ki legyen Magyarország miniszterelnöke.

Olyan párt, amelynek fontosabbak a melegek, a drogosok – hadd ne folytassam.

Eljutottunk oda, hogy Magyarországon a magyaroknak küzdeni kell az egyenjogúságért. Lassan földönfutók leszünk a saját hazánkban. Gőzerővel folyik a magyar föld kiárusítása. Ha nem teszünk semmit, csak ülünk a fotelban és bevesszük azt a maszlagot, amit tálalnak nekünk, úgy járunk, mint a palesztinok, hogy nem lesz hazánk.

 

Simon Perez, Izrael köztársasági elnöke a következőket mondta:

„Példátlan gazdasági eredményei vannak Izraelnek, gazdasági függetlenséghez jutottunk, megvesszük Manhattant, Lengyelországot és Magyarországot. „

Ez a kijelentés durva beavatkozás egy ország belügyeibe.

A parlamenti pártok részéről süket fülekre talált, semmi reakciót nem váltott ki.

Egyedül a JOBBIK tiltakozott parlamenten kívüli pártként.

 

Hogyan is tiltakoznának, amikor például Lázár János fideszes polgármester haszid zsidókat akar betelepíteni Hódmezővásárhelyre. Hogy ez kiderült, köszönhető a hódmezővásárhelyi jobbik elnökének és Toroczkai Lászlónak.

 

Az előző kormány társadalmi támogatottság nélkül vágott bele elképzelései megvalósításába, ezért itt volna az ideje, hogy az emberek ismét beleszólhassanak abba, hogy mi történjék az országban.

Ki fogja megmenteni az országot az államcsődtől?

Ki fog munkát adni az állásukat elvesztő százezreknek?

Ki fogja megvédeni a nemzet összekuporgatott megtakarításait?

Az elszabadult devizahitelt ki fogja helyre tenni?

Minek van a kormány? Minek van az ellenzék? A Magyar Nemzeti Bank? Hogyan viselheti a bank a nemzeti jelzőt?

 

 

Ki okozta a válságot Magyarországon?

A politikai elit az emberekre mutogat, mintha ők okozták volna.

Ez a fajta hozzáállás a mostani politikai garnitúrának a képmutatása, hiszen a választók nem tehetnek Magyarország jelenlegi helyzetéről, mert megkérdezésük nélkül történt minden. Ők tették a dolgukat, dolgoztak, ha volt hol. A politikusoknak köszönhetjük ezt a helyzetet, nekik is kell helyrehozni. Azoknak, akik jelen pillanatban is a parlamentben ülnek, azonban az elmúlt húsz év bebizonyította, hogy alkalmatlanok az ország megmentésére.

El vannak foglalva a maguk kis üzleteivel, nézeteltéréseikkel, vitáikkal, s közben az ország teljesen tönkremegy.

 

Ne kerüljenek ismét helyzetbe azok a politikusok, akiknek több milliós házaik, nyaralóik, drága ingóságaik, több milliárdos bankbetéteik, kötvényeik vannak, naponta százezreket költhetnek, ugyanakkor a nép százezreinek megélhetési gondjaik vannak, többen nyomorognak, jó, ha 100-150 ezer forintból kell eltartaniuk családjukat, s még megszorításokra is számítaniuk kell az elkövetkező időkben.

 

 

 

Nyilvánvaló, hogy egy teljesen új gazdasági vezetésre van szükség.

Ha nem történik komoly változás, Magyarország gazdaságilag összeomlik rövid időn belül.

S, hogy milyen változásra lenne szükség?

Az egész világgazdasági szerepünket újra kellene gondolni. Jelen pillanatban mi egy egyoldalú nyugati függőségben vagyunk. A nyugat pedig szeméttelepnek, rabszolgaként dolgoztató munkatelepnek tart bennünket, hozzáteszem magasan képzett munkaerőkkel.

Magyarországon piacokra lenne szükség és kelet felé számtalan piacot találnánk, ha nem ragaszkodnánk ennyire kifosztóinkhoz.

Oroszország, Japán, Kína, India és az arab országok megvásárolnák a minőségi magyar termékeket.

Ha piacot találunk, az már munkahelyeket jelentene.

 

Az államadósság problémája szintén megoldásra vár. Erről senki nem beszél, pedig talán ez a legsúlyosabb gond.

Le kell ülni és tárgyalni róla, meg kell mondani a hitelezőknek, hogy Magyarország jelen pillanatban nem teljesítőképes.

Lehet, hogy ezzel nem értenek egyet közgazdászok és komoly balliberális megmondó emberek, akik azt mondják, hogy nem szabad még ilyen módon sem megtagadni az államadósság törlesztését, mert azzal akkor Magyarország elveszíti hitelességét.

Veszítsük el hitelességünket, de legalább maradjunk életben.

Itt már az a tét, hogy a magyar embereknek lesz-e a mindennapi betevőre, alapvető számláik kifizetésére lehetősége.

Ha erre nem találunk semmilyen megoldást, akkor teljesen mindegy, hogy az adókat hogyan alakítjuk, a költségvetést hogyan toldozzuk-foldozzuk, Magyarország össze fog omlani.

 

 

Az IMF hitelt úgy, ahogy van, vissza kell utasítanunk. Fizesse vissza, aki felvette. Hajtsák be Gyurcsányon, aki a magyar társadalom ellenében és megkérdezése nélkül felvette. Az összeharácsolt milliárdjaiból vissza tudja fizetni.

 

 

Mit tehet a magyar társadalom?

Nem azt, hogy ül és vár, hogy Bajnai Gordon, vagy bárki más lángoló pallossal a kezében, kimenti Magyarországot ebből a szörnyű helyzetből.

Újra kell szerveződnie a magyar társadalomnak.

Fel kell ismerni, hogy a jelenlegi politikai garnitúra a legnagyobb akadályozója Magyarország megmentésének.

 

Most kell megmutatnunk, hogy nem lehet ismét sárba taposni a magyar nemzetet, felmosni vele a padlót. Semmiféle ráhatásunk nincs a saját hazánk sorsára, életünkre, környezetünk életére.  Ennek véget kell vetni, és el kell érnünk, hogy előre hozott választások legyenek Magyarországon.

Véget kell vetni a tehetetlenségnek.

Ne tegyünk úgy, mintha természeti csapás söpörne végig Magyarországon.

Eljött a pillanat, hogy az utcára kell menni, s addig ott maradni, amíg a parlament feloszlatja saját magát, érezve az erkölcsi nyomást és elkötelezettséget.

Ehhez az kellene, hogy a legnagyobb ellenzéki párt vezetője is utcára szólítsa az embereket. Azonban sajnos tapaszaljuk, hogy sokszor a FIDESZ vezetősége is csőcseléknek titulálja azokat a nemzeti érzelmű hazafiakat, akik az utcára mennek, felemelik a hangjukat és éreztetik, hogy nem lehet akármit megtenni a magyar emberekkel.

Hazánk akkor lesz, ha megmutatjuk, hogy

 

Magyarország a MAGYAROKÉ.

 

Visszavesszük országunkat azoktól, akik túszul ejtették és elérjük, hogy előre hozott választások legyenek Magyarországon.

Félő azonban, hogy az MSZP és a FIDESZ számos ellentétét és nézetkülönbségét félretéve megtesz mindent azért, hogy egy nemzeti párt - jelen esetben a JOBBIK - ne jusson be a parlamentbe.

 

A magyar emberek sokáig tűrnek, sokáig lehet a hátukon fát vágni, de mindennek megvan a határa. Ez az idő elérkezett.

 

 

A JOBBIK-nak van programja, elképzelése, akarata és ereje ahhoz, hogy megmentse Magyarországot.

 

Isten óvja az országot és Isten áldja Önöket!

 

 

Köszönöm figyelmüket!

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.